• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guidotti: Τι καταπληκτική μάχη!
Ανάμεσα σε Hernandez και Petrucci
Νέα 08/05/2015 - 10:11

Ήταν ένα πολύ καλό Σ/Κ αυτό στην Jerez για την ομάδα της Pramac Racing.

 

Οι Yonny Hernandez και Danilo Petrucci πήραν τις δυο πρώτες θέσεις στις ΚΑΤ1, ενώ στο δεύτερο σκέλος ο Κολομβιανός ήταν ένατος και ο Ιταλός 12ος.

 

Στον αγώνα, η μεταξύ τους μάχη ήταν συγκλονιστική και διήρκεσε από την αρχή μέχρι το τέλος, με ωραία προσπεράσματα και αρκετές επαφές! Στο τέλος, οι αγκαλιές στο γκαράζ απέδειξαν την ενότητα της ομάδας.

 

«Ήταν πολύ ωραίο που τους είδα να περνάνε από τις ΚΑΤ1, αλλά για να είμαι ειλικρινής θα ήμουν περισσότερο χαρούμενος αν είχαν προκριθεί απευθείας στις ΚΑΤ2», ξεκίνησε να λέει ο Francesco Guidotti.

 

«Διότι θα κάναμε καλύτερη χρήση των ΕΔ4 και θα είχαμε κι ένα σετ μαλακών ελαστικών για τις κατατακτήριες».

 

«Η μεταξύ τους μάχη, με δραματικά προσπεράσματα, ανέδειξε τις ικανότητες των αναβατών μας. Οι Yonny και Danilo προσέφεραν θέαμα και ήταν σωστοί στα περάσματά τους, όπου υπήρχε περιθώριο».

 

«Ακούμπησαν κιόλας, αλλά δεν έγινε κάποια ενέργεια για να περιοριστούν στο μέλλον. Προφανώς μιλάμε για επαγγελματίες και αυτό που έκαναν στην Jerez είναι αδύνατον για όλους εμάς».

 

«Θα ήταν ωραίο να βλέπαμε τέτοιες ωραίες μάχες και στην τηλεόραση, καθώς στις μπροστά θέσεις δεν είχαμε μάχες».

 

Μετά τη μεγάλη μάχη, ήρθε η αγκαλιά στο γκαράζ...

 

Αυτό είναι το πνεύμα του συναγωνισμού. Και αυτό μας κάνει να συνειδητοποιούμε ότι η επιλογή των αναβατών ήταν η καλύτερη δυνατή.

 

Στο επίσημο τεστ της Jerez, πάνω σε τι δουλέψατε;

 

Όταν δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο για να δοκιμάσεις, τότε εστιάζεις στα προβλήματα που είχες το Σ/Κ. Ξέρουμε ότι η απόδοση του πίσω ελαστικού είναι ένα θέμα μετά τα μισά του αγώνα.

 

Γι’ αυτό και στο τεστ προσπαθήσαμε να διερευνήσουμε αν οι επιλογές μας, όσον αφορά στις ρυθμίσεις, στο πλαίσιο και στην ανάρτηση ήταν οι σωστές.

 

Στην Jerez υποφέραμε αρκετά στον αγώνα, αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό. Ο Yonny, μετά από δυο ατυχή Σ/Κ επέστρεψε στη δεκάδα, ενώ ο Danilo συνεχίζει δυνατά και πέρα από τις προσδοκίες.

 

Επόμενος σταθμός το Le Mans

 

Μια πίστα stop-and-go. Δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητική, αλλά οι παράγοντες είναι πολλοί. Από τον καιρό, μέχρι τι ελαστικά θα φέρει η Bridgestone.

 

Φυσικά στη Γαλλία πάμε για να παρουσιαστούμε περισσότερο βελτιωμένοι τόσο στις κατατακτήριες, όσο και στον αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Redding: Θετικά συμπεράσματα

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Paddock girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα