• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Θετικά συμπεράσματα
Μετά το απογοητευτικό Σ/Κ στην Jerez
Νέα 08/05/2015 - 11:32

Ο 13ος στον αγώνα της Κυριακής στην Jerez Scott Redding - με πολλά προβλήματα από το μπροστινό ελαστικό - είχε μια ενθαρρυντική παρουσία στο τεστ που έγινε στην Ισπανία.

 

Ο νεαρός Βρετανός ήταν πρώτος στην πίστα και ολοκλήρωσε 105 (!!) γύρους, δηλαδή περίπου τέσσερα Grand Prix, κατεβάζοντας περίπου στο δευτερόλεπτο τον ταχύτερο γύρο του από τον αγώνα!

 

«Ήταν ένα καλό τεστ. Ξεκινήσαμε με δυο δεκάδες γύρων, διότι ήθελα να ξαναβρώ την αίσθησή μου πάνω στη μοτοσυκλέτα», σχολίασε ο Redding που πήρε την 8η θέση στις δοκιμές.

 

«Με το που βγήκαμε, όλα ήταν καλύτερα και ειδικά το μπροστινό. Δεν αλλάξαμε και τίποτα το ιδιαίτερο, μόνο τη θέση μου πάνω στη μοτοσυκλέτα, αλλά έκανε τη διαφορά!»

 

«Μπορούσα να κινηθώ πιο άνετα και να φορτίσω καλύτερα το μπροστινό. Όλα εκεί παίζονται. Αν μπεις δυνατά στη στροφή τότε όλα είναι καλά, αν μπεις όμως αργά τότε δεν την παίρνεις».

 

«Όλα εκεί επιστρέφουν. Στο μπροστινό. Αλλά γι’ αυτό υπάρχουν τα τεστ. Σε γενικές γραμμές το τεστ ήταν θετικό και φεύγω από την πίστα πιο χαρούμενος, σε σχέση με την ημέρα του αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Η Ducati στο Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

Guidotti: Τι καταπληκτική μάχη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα