• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Imola: Superpole
Εκπληκτική pole για τον Giugliano
Νέα 09/05/2015 - 18:37

Μετά από τέσσερεις Γύρους απουσίας και αφού ξεπέρασε το σοβαρό του τραυματισμό από τον Φλεβάρη, ο Davide Giugliano επανήλθε δριμύτερος και επικρατώντας του Tom Sykes για 84 χιλιοστά, εξασφάλισε την 4η pole της καριέρας του.

 

Ο Giugliano ήταν ταχύτερος σε κάθε περίοδο σήμερα (και στις ΕΔ4) και αφού ξεπέρασε μια δύσκολη στιγμή στην τελευταία αριστερή-δεξιά, κατάφερε και πήρε μια «...εκπληκτική» pole position μπροστά στους συμπατριώτες του.

 

Ο Sykes ήταν δεύτερος και όπως συνέβη σε κάθε περίοδο σήμερα, μόλις που κέρδιζε τον ομόσταυλό του, τον Rea, στη λίστα με τους χρόνους. Με βάση το ρυθμό του από τις προσομοιώσεις, ο ίδιος θεωρεί ότι με μικρές αλλαγές, θα πάρει δυο δυνατά αποτελέσματα την Κυριακή.

 

Ο Jonathan Rea έκλεισε την πρώτη σειρά, με διαφορά μόνο 0.121δ από την κορυφή και ήταν ικανοποιημένος με την απόδοσή του. Προέβλεψε μάλιστα, ότι την Κυριακή θα έχουμε έναν αμφίρροπο αγώνα με τέσσερεις διεκδικητές για το ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

 

Τρία λεπτά πριν από το τέλος ο Chaz Davies ήταν στην κορυφή, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να βρει την απάντηση στους τρεις πρώτους που ανέβασαν το ρυθμό τους. Ο Ουαλός ήταν μπροστά από το δίδυμο της Aprilia, τον Leon Haslam και τον Jordi Torres.

 

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της SP2 και καθώς άλλαζε κατεύθυνση σε μια δεξιά-αριστερή, ο Leon Haslam είχε μια πτώση. Ο Leandro Mercado θα ξεκινήσει πρώτος από την τρίτη σειρά, μπροστά από τους Ayrton Badovini και Van der Mark. Ο τελευταίος είχε τον καλύτερο χρόνο στην SP1.

 

Ο David Salom ήταν δέκατος, με τον Alex Lowes ενδέκατο, ενώ ο Leon Camier - που είχε το δεύτερο καλύτερο χρόνο στην SP1 - δεν έγραψε χρόνο καθώς η MV Agusta έμεινε στον τελευταίο γύρο που έκανε στο πρώτο σκέλος της Superpole.

 

Απογοητευμένος ο Sylvain Guintoli, είχε ένα θέμα με κάποιον αισθητήρα στη μοτοσυκλέτα του κι έμεινε 15ος. Τέλος, ο Niccolo Canepa - αν και ήταν στους 20 πρώτους μετά τις ΕΔ3 - δεν πήρε μέρος στην Superpole καθώς υπέφερε από γαστρεντερίτιδα. 

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμοι για τον 3ο τους αγώνα οι αφοι Καρακώστα

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi ο πιο εργατικός οδηγός του 2015

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα