• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Imola: Αγώνας 1
Νικητής ο Rea στους έξι γύρους!
Νέα 10/05/2015 - 13:24

Στο πρώτο σκέλος σήμερα το πρωί, ο Jonathan Rea ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα που είχε διάρκεια μόλις έξι γύρους, μετά την κόκκινη σημαία από την πτώση του David Salom.

 

Με την επανεκκίνηση του αγώνα (για 6 γύρους), ο ρυθμός ήταν ηλεκτρισμένος και οι Rea με τον Sykes πίεζε ο ένας τον άλλο στο όριο! Με ρεκόρ πίστας στο δεύτερο γύρο του, ο Rea προσπέρασε τον αντίπαλό του!

 

Στη συνέχεια όμως ο Sykes απάντησε με έναν γρηγορότερο γύρο και οι θεατές στις κερκίδες ήταν με κομμένη την ανάσα τους! Ο τελευταίος γύρος ήταν εκπληκτικός και ο Rea κατάφερε να πάρει την 22η νίκη της καριέρας του.

 

Ο Sykes έμεινε στη δεύτερη θέση, ενώ αποφασισμένος για κάτι καλό ήταν ο Davide Giugliano που στην επιστροφή του σε αγώνα μετά το Qatar πέρυσι, κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση!

 

Στη διακοπή ο Leon Haslam έκανε κάποιες αλλαγές και ήταν πιο άνετος στη μοτοσυκλέτα του για να πάρει την 4η θέση, μπροστά από τον Sylvain Guintoli που ξεπέρασε 10 οδηγούς για να τερματίσει πέμπτος.

 

Ο Ayrton Badovini πήρε τους δέκα βαθμούς της έκτης θέσης. Ο Tati Mercado ήταν μέρος του γκρουπ των αναβατών που μάχονταν για την 5η θέση, αλλά τελικά ολοκλήρωσε στην 7η.

 

Πιο πίσω οι Matteo Baiocco, Michael Van der Mark και Michel Fabrizio ολοκλήρωσαν τη δεκάδα των πρώτων. Ο τελευταίος αντικαθιστά τον τραυματία Nico Terol

Επόμενο άρθρο »

SBK Imola: Αγώνας 2

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμοι για τον 3ο τους αγώνα οι αφοι Καρακώστα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα