• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Νιώθω πιο δυνατός!
Ξεκουράστηκε ενόψει του GP στο Le Mans
Νέα 13/05/2015 - 10:16

Ένας «...πιο δυνατός» Marc Marquez, θα συνεχίσει σε πιο έντονους ρυθμούς το κυνήγι του Valentino Rossi, από την πίστα του Le Mans αυτό το Σ/Κ.

 

Τέτοιο καιρό πέρυσι, ο Marquez είχε κερδίσει τους τέσσερεις πρώτους Γύρους και είχε ένα προβάδισμα 28 βαθμών , το οποίο μεγάλωσε όταν πήρε τη νίκη και στη Γαλλία παρά το ότι είχε μείνει δέκατος εξαιτίας ενός λάθους του στον πρώτο γύρο.

 

Φέτος, το μεγάλο αστέρι του HRC επιστρέφει στο Le Mans στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, 26 βαθμούς πίσω από τον Valentino Rossi και με την ελπίδα ότι το τραυματισμένο του μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού δεν θα τον εμποδίσει από το να παλέψει για τη δεύτερη φετινή του νίκη στο Πρωτάθλημα.

 

«Είχαμε αρκετό χρόνο να ξεκουραστούμε μετά την Jerez και τώρα είμαι πιο δυνατός γι’ αυτό το Σ/Κ», σχολίασε ο Marquez. «Επισκέφθηκα τον Dr. Mir για ένα check-up και το δάχτυλο αναρρώνει καλά».

 

«Δεν προπονήθηκα πολύ την προηγούμενη εβδομάδα, για να δώσω την ευκαιρία στο δάχτυλο να επιστρέψει στο 100%, μιας και αυτός ήταν ο βασικός μας στόχος».

 

«Μου αρέσει η πίστα του Le Mans, με τον καιρό εκεί να είναι ευμετάβλητος. Πάντως πέρυσι ήταν καλός και πήρα την πρώτη μου νίκη στη μεγάλη κατηγορία, έτσι ας ελπίσουμε ότι και φέτος θα είναι καλός».

Επόμενο άρθρο »

Haslam: Θα είμαι έτοιμος για το Donington

« Προηγούμενο άρθρο

Εξάρθρωσε τον ώμο του ο Iannone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα