• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vid: Brivio και Espargaro στον OTE TV
Δείτε το δεκάλεπτο που έπαιξε πριν το Le Mans
Νέα 28/05/2015 - 16:02

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του προηγούμενου Γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, στην πίστα του Le Mans, ο Δημήτρης Διατσίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Davide Brivio, τον Διευθυντή της εργοστασιακής ομάδας της Suzuki στο MotoGP.

 

Ο Brivio αποκάλυψε τους δυο λόγους που ώθησαν την Suzuki να επιστρέψει στο προσκήνιο και στους Αγώνες του MotoGP μετά την απόσυρσή της στα τέλη του 2011, μίλησε για το μεγάλο πρόβλημα της μειωμένης ιπποδύναμης της GSX-RR αλλά και για το seamless κιβώτιο του κατασκευαστή, το οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο φέτος.

 

Στη συνέχεια μίλησε για τους δυο αναβάτες της ομάδας, τους Aleix Espargaro και Maverick Vinales - τους οποίους μάλιστα χαρακτήρισε τέλειους για το συγκεκριμένο project της Suzuki - ενώ του ζητήθηκε να κάνει μια σύγκριση του ελπιδοφόρου Vinales με τον θρύλο Valentino Rossi, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ο Brivio.

 

Τέλος, στο video που έπαιξε στον αέρα του OTE TV μισή ώρα πριν την έναρξη του 5ου Γύρου της χρονιάς στο Le Mans, θα ακούσετε και τον Aleix Espargaro να μιλά στον Δημήτρη Διατσίδη, μια ημέρα προτού έχει τη μεγαλύτερη πτώση της καριέρας του, όπως την χαρακτήρισε, στις ΕΔ3 το πρωί του Σαββάτου.

 

Ο Aleix μίλησε με ενθουσιασμό για το γεγονός ότι πρώτη φορά στην καριέρα του είναι εργοστασιακός αναβάτης στο MotoGP, υπογράμμισε τα δυνατά σημεία της GSX-RR αλλά και τους τομείς στους οποίους υστερεί, ενώ μας αποκάλυψε και τα συναισθήματά του όταν παλεύει με τον αδερφό του μέσα στις πίστες!

 

 

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Ήμασταν γρήγοροι...

« Προηγούμενο άρθρο

Αναγεννημένος ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα