• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Ήμασταν γρήγοροι...
Όλοι έχουμε υψηλό κίνητρο για το Mugello!
Νέα 28/05/2015 - 17:13

Δεν είναι και λίγοι αυτοί που περιμένουν να δουν την Ducati να παίρνει την πρώτη της νίκη εδώ και πέντε χρόνια, στην πίστα του Mugello όπου θα διεξαχθεί ό 6ος Γύρος του φετινού Πρωταθλήματος.

 

Οι κόκκινοί μετρούν πέντε βάθρα στους πέντε πρώτους αγώνες, ενώ στη συγκεκριμένη πίστα είχαν κάνει δοκιμές πριν περίπου ένα μήνα, όταν και έγραψαν χρόνους κάτω και από το ρεκόρ πίστας!

 

Την ώρα που ερωτηματικό θα είναι η κατάσταση του Andrea Iannone, ο Dovizioso είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, έχοντας τέσσερα βάθρα στο ενεργητικό του με τρεις δεύτερες θέσεις.

 

Συνυπολογίστε την ιπποδύναμη της GP15 σε μια πίστα που γράφει τις υψηλότερες τελικές της σεζόν και μάλλον θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν δούμε μια GP15 να δίνει μάχες για το βάθρο με τους Rossi, Lorenzo και Marquez την Κυριακή.

 

«Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Mugello, διότι κάναμε πρόσφατα δοκιμές εκεί και ήμασταν γρήγοροι», σχολίασε ο Dovi, ο οποίος μόλις πριν λίγες ημέρες τόνιζε ότι «... το βάθρο δεν είναι αρκετό πια».

 

«Επιπλέον, η ομάδα έχει υψηλό κίνητρο: είμαστε στο Mugello, στον εντός έδρας αγώνα της Ducati και όλοι μας έχουμε το κίνητρο για να τα πάμε καλά. Στον προηγούμενο όμως αγώνα μας έλειπε αυτό το κάτι κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Επόμενο άρθρο »

Vid: «Γυρίζοντας» στο Le Mans!

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Brivio και Espargaro στον OTE TV

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα