• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Αγώνας 2: Ανυπέρβλητος Rea!
Διέλυσε τον ανταγωνισμό και πήρε την 25η νίκη του!
Νέα 07/06/2015 - 20:12

Ο Jonathan Rea πήρε μια τρομερή νίκη στο Portimao και στο δεύτερο σκέλος, ξεφεύγοντας εύκολα από τους αναβάτες που τον απείλησαν.

 

Σε αντίθεση με την πρώτη νίκη, ο Rea στο δεύτερο αγώνα ήταν καταπληκτικός και δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα από τότε που πήρε την 1η θέση από τον Giugliano στην Κ1 στον δέκατο γύρο.

 

Στο πρώτο μισό του αγώνα είχαμε μια τριπλή μάχη, αλλά στη συνέχεια ο Rea κέρδιζε αρκετά δέκατα στο γύρο και ολοκλήρωσε τον αγώνα σχεδόν 5,5δ μπροστά από τον δεύτερο.

 

Ο Giugliano έδειχνε δυνατός κι έτοιμος να πάρει την πρώτη του νίκη με την Panigale, οδηγώντας την κούρσα στους πρώτους γύρους.

 

Αποφασιστικής σημασίας ήταν για τον Sykes η αλλαγή ελαστικού απ’ αυτό που χρησιμοποίησε στο πρώτο σκέλος και απ’ αυτό που είχε και στους δυο αγώνες ο μεγάλος του αντίπαλος, ο Rea.

 

Η απόφασή του αυτή του γύρισε μπούμερανγκ και ολοκλήρωσε ένα δύσκολο Σ/Κ, με το οποίο αποχαιρετά - σε μεγάλο βαθμό - τις όποιες ελπίδες του να προλάβει τον ομόσταυλό του στη βαθμολογία.

 

Την ώρα που ο Giugliano μπορούσε να μένει κοντά στις Kawasaki μπροστά, ο Davies δεν είχε τον ίδιο ρυθμό και γρήγορα έπεσε πίσω από τον Haslam.

 

Παρά το ότι εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα του Sykes, εν τούτοις δεν θα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένος με το γεγονός ότι ολοκλήρωσε πέντε δευτερόλεπτα πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Ο Van der Mark βρήκε τον καλό του εαυτό και ολοκλήρωσε στην 5η θέση μετά από μια σκληρή μάχη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Sylvain Guintoli. Ξεκινώντας 13ος, ο Ολλανδός γρήγορα ανέβηκε στην 7η θέση, κερδίζοντας ακόμα δυο θέσεις στους τελευταίους γύρους.

 

Πίσω από το δίδυμο της Honda, στην έβδομη θέση, συναντούμε τον Jordi Torres ο οποίος πήρε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο ντεμπούτο του στην πίστα της Πορτογαλίας.

 

Πιο πίσω ο Mercado παραλίγο να προλάβει τον Sykes στο τέλος και να πάρει αυτός την όγδοη θέση. Δεν το κατάφερε για μόλις 0,6δ. Εκτός δεκάδας ο Alex Lowes, αν και ξεκίνησε από την 6η θέση.

 

Καταστροφικό το Σ/Κ για τον Leon Camier, ο οποίος για δεύτερη φορά - σε διάστημα μερικών ωρών - αναγκάστηκε να αποσυρθεί στα pits με πρόβλημα στη μοτοσυκλέτα του.

Επόμενο άρθρο »

Suzuki: Αναβαθμίσεις στην Catalunya

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao Αγώνας 1: Φοβερός Rea!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα