• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki: Αναβαθμίσεις στην Catalunya
Παραπάνω ιπποδύναμη για τους Espargaro-Vinales
Νέα 08/06/2015 - 10:04

Η Suzuki θα φέρει αναβαθμισμένους κινητήρες για τους αναβάτες της, Aleix Espargaro και Maverick Vinales, στον επόμενο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στην Catalunya.

 

Το δίδυμο έδινε μάχες με σημαντικά λιγότερη ιπποδύναμη σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά από την Catalunya - και παρά το ότι δεν πρόκειται ξαφνικά να γίνουν Ducati στην τελική - θα έχουν αρκετή δύναμη να φτάσουν ίσως την Yamaha.

 

Άνθρωποι της ομάδας υπογραμμίζουν ότι οι αναβαθμισμένοι κινητήρες θα δοθούν στους αναβάτες από την αρχή του αγωνιστικού τριημέρου και όχι - όπως αρχικά ακούστηκε - στο τεστ μετά τον αγώνα.

 

Ο κινητήρας έχει δοκιμαστεί στην Ιαπωνία και όλοι στην Suzuki περιμένουν ότι θα δώσει σημαντικό πλεονέκτημα στους Espargaro και Vinales. Για την ώρα, χάνοντας σε τελική κι επιτάχυνση, οι αναβάτες της ομάδας κέρδιζαν ό,τι μπορούσαν στις στροφές, με σύμμαχο το εξαιρετικό πλαίσιο της GSX-RR.

 

Το ερώτημα είναι κατά πόσο θα επηρεαστεί το τελευταίο, μετά την αύξηση της ιπποδύναμης. Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες από Ιαπωνία, θέλουν τον δοκιμαστή Nobu Aoki να τονίζει ότι βελτιώθηκε η τελική της μοτοσυκλέτας, χωρίς να χαθεί η καλή αίσθηση από το πλαίσιο.

 

Αν πραγματικά η Suzuki καταφέρει να πλησιάσει σε τελική την Yamaha, διατηρώντας παράλληλα σε πολύ υψηλά επίπεδα την GSX-RR στα κομμάτια κάθε πίστας με πολλές στροφές, αυτό θα σημαίνει ένα ακόμα πιο θεαματικό Πρωτάθλημα!

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Ο Stoner θα οδηγήσει την RC213V-S

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao Αγώνας 2: Ανυπέρβλητος Rea!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα