• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Zeelenberg προειδοποιεί
Τα προβλήματα του Marquez μπορεί να έχουν ξεπεραστεί στην Catalunya
Νέα 08/06/2015 - 12:59

Μπορεί ο Jorge Lorenzo να έχει πάρει τρεις συνεχόμενες νίκες μέχρι στιγμής και η Yamaha τους πέντε από τους έξι φετινούς αγώνες, ωστόσο ο Wilco Zeelenberg ξέρει καλά ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει.

 

«Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και όλοι παίρνουν ρίσκα. Έτσι, δεν μπορείς να πεις ότι έχει τελειώσει για τον Marc», εξήγησε ο Ολλανδός της Yamaha.

 

«Στον επόμενο αγώνα θα έχουμε διαφορετικές επιλογές ελαστικών κι ενδεχομένως τα προβλήματά του να διορθωθούν. Πρέπει να προσαρμόζεσαι σε κάθε αγώνα στα ελαστικά και αν οι άλλοι το κάνουν καλύτερα από εσένα, τότε έχεις πρόβλημα».

 

Ο Marquez - μετά τη δεύτερη εγκατάλειψή του φέτος στον προηγούμενο Γύρο του Mugello - βρίσκεται 49 βαθμούς πίσω από τον Valentino Rossi και με αρκετά προβλήματα για να επιδιορθώσει.

 

«Είναι επικίνδυνο να προσπαθήσεις να διορθώσεις προβλήματα προηγούμενων αγώνων. Πρέπει να βρεις λύσεις σ’ εκείνο το Σ/Κ. Αν δεν μπορέσεις κι αρχίσεις να κάνεις αλλαγές για το επόμενο, είναι εύκολο να πάρεις το λάθος δρόμο».

 

Από την άλλη, οι δυνατές εμφανίσεις του Lorenzo σε Jerez, Le Mans και Mugello, τον έφεραν σε απόσταση αναπνοής από τον Valentino Rossi στο βαθμολογικό πίνακα.

 

«Με το φρέσκο ελαστικό και οι αντίπαλοί του (σ.σ. Marquez και Iannone) είχαν καλό ρυθμό, αλλά όταν φεύγει η φρεσκάδα στους πρώτους γύρους ξεκινάς το ρυθμό σου και τότε έπεσαν αρκετά», πρόσθεσε ο Zeelenberg

Επόμενο άρθρο »

Έχανε αέρα το πίσω ελαστικό του Sykes!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lorenzo των ρεκόρ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα