• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έχανε αέρα το πίσω ελαστικό του Sykes!
Ο λόγος που έπεσε η απόδοσή του στο 2ο σκέλος!
Νέα 08/06/2015 - 13:50

Με την ατυχία του τα είχε ο Tom Sykes μετά το τέλος και των δυο χτεσινών αγώνων για το Πρωτάθλημα των SBK στην πίστα Portimao της Πορτογαλίας.

 

Μόλις μια ώρα μετά το πρωινό ζέσταμα, ο Sykes έδινε δυνατές μάχες με τον Jonathan Rea στο πρώτο σκέλος, όταν - δυο γύρους πριν το τέλος - ένα τεχνικό πρόβλημα με την Ninja του, δεν του επέτρεπε να πηγαίνει πάνω από 9,000σαλ.

 

Αδυνατώντας να κάνει κάτι περισσότερο, ο Sykes τερμάτιζε δεύτερος και χτύπησε νευριασμένος το ντεπόζιτο της μοτοσυκλέτας του, με τον Rea να πετυχαίνει την ένατη φετινή του νίκη.

 

«Δεν ήταν καθόλου καλή ημέρα για εμάς. Είχαμε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα στο πρώτο σκέλος κι ένα θέμα με το λάστιχο στο δεύτερο. Στο πρώτο σκέλος έπεσαν οι στροφές για λίγο και μετά επανήλθαν και κατάφερα να τερματίσω δεύτερος».

 

Στο δεύτερο σκέλος το πίσω ελαστικό του Sykes έχανε αέρα (!) με αποτέλεσμα σ’ ένα σημείο ο Βρετανός να είναι εκτός δεκάδας έχοντας χάσει τέσσερα δευτ. από το ρυθμό του ομόσταυλού του μπροστά.

 

«Το ελαστικό άρχισε να χάνει πίεση από την αρχή σχεδόν του αγώνα. Κρίμα, γιατί είχαμε καλό στήσιμο για σήμερα. Σε γενικές γραμμές ήμασταν πολύ σταθεροί όλο το Σ/Κ και είναι πολύ κρίμα που είχαμε αυτές τις ατυχίες, ειδικά με τον Rea σε τέτοια κατάσταση».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Δύσκολα θα τον κερδίζουμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Zeelenberg προειδοποιεί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα