• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: 91 γύρους πρώτος ο Lorenzo
Μόλις τέσσερεις αλλά να «καίνε» ο Rossi!
Νέα 09/06/2015 - 11:00

Μπορεί οι ομόσταυλοι στην Movistar Yamaha, Valentino Rossi και Jorge Lorenzo να έχουν διαφορά μόλις έξι βαθμών στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά ο ένας έχει οδηγήσει 91 γύρους στους αγώνες και ο άλλος τέσσερεις!
 

Αυτό είναι ενδεικτικό του πόσο διαφορετικές ήταν οι πέντε νίκες που έχουν πετύχει οι αναβάτες της Yamaha.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Valentino Rossi, κέρδισε τους δυο αγώνες σε Qatar και Αργεντινή με περάσματα στους προτελευταίους γύρους, ενώ δεν έχει οδηγήσει την κούρσα σε κανέναν άλλον αγώνα.

 

Από την άλλη, ο Lorenzo ήταν μπροστά για 16 γύρους στο Qatar και μετά για όλους τους γύρους σε Jerez, Le Mans και Mugello!

 

Ο Marquez οδήγησε 17 γύρους στο Austin και μετά 23 στην Αργεντινή, ενώ ο Dovizioso της Ducati ήταν μπροστά για τέσσερεις γύρους στο Austin και για πέντε στο Qatar.

 

Όπως γίνεται εύλογα αντιληπτό, δεν έχει καμία σημασία πόσους γύρους έχει οδηγήσει ο ένας ή ο άλλος αναβάτης και αυτό αποδεικνύεται με το γεγονός ότι ο Rossi είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία.

 

Από την άλλη, είναι ενδεικτικό της δυναμικής του Jorge Lorenzo αλλά και της κατάστασης που βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Ισπανός αναβάτης!

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Ποιοί έχουν κερδίσει από την pole;

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Επόμενος σταθμός Catalunya

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα