• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya ΕΔ2: Εντυπωσιακός ο Α.Espargaro!
Φοβερός ο Ισπανός, ειδικά στο τελευταίο κομμάτι της πίστας
Νέα 13/06/2015 - 11:12

Όλα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά των ΕΔ2, όταν όλοι σχεδόν οι αναβάτες φόρεσαν ένα φρέσκο ελαστικό για να κάνουν ένα γρήγορο γύρο, φοβούμενοι ότι το Σάββατο το πρωί ενδεχομένως να βρέξει.

 

Αυτός που εντυπωσίασε ήταν ο Aleix Espargaro, ο οποίος έχει στην Καταλονία έναν κινητήρα που του έδωσε 2 με 3 χιλιόμετρα καλύτερη τελική. Δεν ήταν ό,τι ακριβώς περίμενε, αλλά στο τελευταίο κομμάτι (με πολλές γρήγορες στροφές) ήταν φοβερός και κατάφερε να κλείσει την 1η ημέρα στην πρώτη θέση!

 

Η Honda είναι σίγουρα βελτιωμένη αλλά παραμένουν μερικά προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Ο Marquez και ο Pedrosa ήταν στο 2-3, ενώ η GP15 του Dovizioso ήταν στην 4η θέση.

 

Εκμεταλλευόμενος το μαλακό ελαστικό, ο Vinales πήρε την 5η θέση με τον Andrea Iannone να ακολουθεί φορώντας κι αυτός την πιο μαλακή επιλογή. Ο Lorenzo μπορεί να ήταν μόλις 7ος, αλλά δεν φόρεσε φρέσκο ελαστικό στο τέλος, προτιμώντας να μείνει μ’ ένα φθαρμένο. Μ’ αυτό είχε πολύ δυνατό ρυθμό!

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Crutchlow, Pol Espargaro και ο Scott Redding! Αυτό σημαίνει ότι ο Rossi έμεινε εκτός δεκάδας, χωρίς όμως να σημαίνει ότι είχε άσχημο ρυθμό. Ο Ιταλός ελπίζει ότι δεν θα βρέχει στις ΕΔ3 για να μπει εύκολα ή δύσκολα στη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Moto2 ΕΔ2: Zarco και Cortese ξεχώρισαν

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Moto3 ΕΔ2: Kent στο τέλος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα