• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Caltalunya WU: Ο Lorenzo μπροστά
Πολλοί με ρυθμό στο 1:42!
Νέα 14/06/2015 - 11:36

Αν ο αγώνας πράγματι κριθεί, όπως και πέρυσι, στο 1:42, τότε αρκετοί οδηγοί σήμερα το πρωί έδειξαν καλά στοιχεία, με πολλούς γύρους σ’ αυτό το όριο!

 

Βέβαια, η θερμοκρασία στην άσφαλτο ήταν αρκετά χαμηλότερη από αυτή που περιμένουμε στη συνέχεια, διατηρώντας μια επιφύλαξη αν όντως επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις που θέλουν συννεφιά και βροχή περίπου 2 ώρες πριν τον αγώνα.

 

Από την άλλη, ο Jorge Lorenzo παραμένει το μεγάλο φαβορί όντας ο μόνος με τρεις συνεχόμενους γύρους στο 1:41 και στη συνέχεια έξι συνεχόμενους στο 1:42 (οι πέντε από τους οποίους στο πολύ χαμηλό).

 

Ο Marquez πήρε την τρίτη θέση, πίσω από τον Vinales, με έξι γύρους στο 1:42 (στο μεσαίο προς ψηλό όμως) κι έναν στο 1:41. Εφτά γύρους - με το μεσαίο - είχε και ο Aleix Espargaro, επιβεβαιώνοντας αυτό που φάνηκε από την πρώτη ημέρα, ότι δηλαδή έχει το ρυθμό και με το ελαστικό αγώνα.

 

Ο Iannone θα έχει δύσκολο έργο στον αγώνα, ενώ αντίθετα ο Dovizioso είχε καλύτερη παρουσία με περισσότερους γύρους στο 1:42, αν κι έμεινε δυο θέσεις πίσω από τον συνονόματό του που ήταν 5ος.

 

Ο Rossi είχε οχτώ συνολικά συνεχόμενους γύρους στο 1:42, έδειξε και αυτός έτοιμος να παλέψει τουλάχιστον για μια θέση στο βάθρο, με τον τελευταίο του μάλιστα γύρο από τους οχτώ, να είναι στο χαμηλό 1:42.

 

Ο Ιταλός θρύλος του MotoGP είχε τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Cal Crutchlow, Pol Espargaro και Yonny Hernandez.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Τώρα δεν έχω να χάσω τίποτα!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Moto2: Φοβερός χρόνος από Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα