• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Τώρα δεν έχω να χάσω τίποτα!
«Ήταν τόσο δύσκολο να την ελέγξω μετά το γλίστρημα»
Νέα 14/06/2015 - 18:40

Οι όποιες ελπίδες του Marc Marquez να υπερασπιστεί τους δυο συνεχόμενους Τίτλους του στη μεγάλη κατηγορία, δέχτηκαν ακόμα ένα «χτύπημα» σήμερα μετά την τρίτη φετινή του πτώση και 2η συνεχόμενη μετά το Mugello.

 

Τα προβλήματα της Honda φαίνονταν ότι είχαν μετριαστεί, ωστόσο ένα μικρό γλίστρημα στον πίσω τροχό στην είσοδο της στροφής, παραλίγο να ρίξει τον αναβάτη της Repsol Honda πάνω στον Lorenzo.

 

«Σίγουρα ήθελα να τερματίσω τον αγώνα, αλλά σήμερα ένιωθα ότι είχα το ρυθμό να ακολουθήσω τις Yamaha. Στο ξεκίνημα ένιωθα δυνατός, όμως αυτό το πρόβλημα στις εισόδους... κάναμε ένα καλό βήμα εδώ, αλλά υπάρχει πάντα».

 

«Είναι και διαφορετικό όταν οδηγείς στα ελεύθερα, όπου μπορώ να ανοιχτώ ή να κλειστώ όταν γλιστρήσω. Σήμερα φρέναρα ακριβώς στο ίδιο σημείο, αλλά ήταν τόσο δύσκολο να ελέγξω τη μοτοσυκλέτα μετά το γλίστρημα...».

 

«Μετά είδα τον Lorenzo και θα μπορούσα είτε να μπω είτε να ανοιχτώ. Κατάλαβα ότι το να προσπαθήσω να μπω θα ήταν επικίνδυνο και για τους δυο μας κι έτσι ανοίχτηκα. Δυστυχώς όμως όταν μπήκα στα χαλίκια πήγαινα πολύ γρήγορα».

 

Ο Marquez ισχυρίστηκε ότι δεν ακούμπησε τον Lorenzo σ’ εκείνο το σημείο που έπεσε και πρόσθεσε: «Ο λεβιές των ταχυτήτων είχε χαλάσει κι έτσι σταμάτησα. Είμαι απογοητευμένος διότι χάσαμε βαθμούς, αλλά και χαρούμενος διότι κάναμε ακόμα ένα βήμα με τη μοτοσυκλέτα».

 

Μετά τους πρώτους εφτά αγώνες της φετινής σεζόν, ο Marc Marquez υστερεί 69 βαθμούς από τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία, Valentino Rossi.

 

«Η προσέγγισή μου στη συνέχεια θα είναι η ίδια. Τώρα δεν έχω να χάσω τίποτα. Ο στόχος είναι να φτάσουμε σε καλό επίπεδο πολύ γρήγορα. Φυσικά και πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και θέλω να ευχαριστήσω τους μηχανικούς μου που κάθονταν μέχρι τις 11-12 το βράδυ δουλεύοντας».

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: 4η συνεχόμενη νίκη ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Caltalunya WU: Ο Lorenzo μπροστά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα