• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Test: Δυνατή βροχή το πρωί
Πρώτος ο Smith, έφυγε η Ducati, πολλή δουλειά στην Honda!
Νέα 15/06/2015 - 17:42

Την επομένη του αγώνα στην πίστα της Catalunya, οι περισσότερες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας έμειναν στην πίστα για το δεύτερο επίσημο τεστ της φετινής σεζόν.

 

Μόνον οι δυο αναβάτες της εργοστασιακής Ducati και ο τραυματίας Karel Abraham δεν έμειναν στην πίστα. Αντίθετα ο δοκιμαστής των κόκκινων Michele Pirro, είναι στην πίστα με ελαστικά της Michelin.

 

Σημαντικό είναι το τεστ για το δίδυμο της Honda, καθώς πολλή δουλειά τους περίμενε κυρίως με τα ηλεκτρονικά, με δεδομένο ότι από 1η Ιουλίου θα ισχύσει η απαγόρευση εξέλιξης των ηλεκτρονικών περαιτέρω.

 

Ο Marc Marquez δοκίμασε το περσινό πλαίσιο με το φετινό ψαλίδι, με τα πρώτα συμπεράσματα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή να είναι θετικά. Ωστόσο δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά, μιας κι έκανε λίγους γύρους λόγω καιρού.

 

Σε αντίθεση με χτες, ο καιρός στην πίστα της Catalunya ήταν συννεφιασμένος και λίγο μετά τις 11:00 (τοπική ώρα) η βροχή έκανε την εμφάνισή της, ενώ μια ώρα αργότερα τα πράγματα χειροτέρεψαν, με έντονη βροχόπτωση.

 

Στην Honda και ο Dani Pedrosa έκανε συγκριτικό με το περσινό και το καινούργιο πλαίσιο, ενώ για πρώτη φορά το καινούργιο ψαλίδι του HRC είχε στη διάθεσή του και ο Eugene Laverty.

 

Μετά το πέρας της βροχής λίγοι ήταν οι αναβάτες που βγήκαν στο βρεγμένο, με το τεστ επί της ουσίας να έχει ολοκληρωθεί με το σύνολο των ομάδων να έχουν μαζέψει τα πράγματά τους και να φεύγουν.

 

Τόσο ο Jorge Lorenzo, όσο και ο Valentino Rossi, δεν βγήκαν στην πίστα και προτίμησαν να ξεκουραστούν, καθώς αργότερα θα αναχωρήσουν για την Aragon, όπου ο δοκιμαστής της Yamaha θα δοκιμάσει – αύριο – τα ελαστικά της Michelin. Το δίδυμο της ομάδας θα βγει στην πίστα (με Bridgestone) την Τετάρτη.

 

Στους χρόνους ο Bradley Smith έχει την πρώτη θέση με 1:42,08 με τον Maverick Vinales να τον ακολουθεί στη δεύτερη θέση και τον Aleix Espargaro να είναι τρίτος. Στην τέταρτη θέση είναι ο Marc Marquez και την πεντάδα κλείνει ο Hernandez μπροστά από τον Pedrosa.

 

Ο Cal Crutchlow δεν έκανε πολλούς γύρους καθώς υποφέρει από τροφική δηλητηρίαση. Το τεστ θα συνεχιστεί και αύριο, ωστόσο λίγες είναι οι ομάδες που θα παραμείνουν στην πίστα.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Πιο δύσκολα από ποτέ!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν ήταν αρκετό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα