• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Πέρυσι ήταν καλύτερα!
Είχα καλύτερη πρόσφυση με την GP14
Νέα 16/06/2015 - 10:58

Ο Andrea Iannone τόνισε ότι το 2014 - με την GP14 - είχε καλύτερη πρόσφυση σε σύγκριση με τη φετινή αγωνιστική σεζόν, στην πίστα της Catalunya.

 

Το Σάββατο ο Ιταλός πήρε μόλις τη 12η θέση στις κατατακτήριες - τη χειρότερή του από την Jerez πέρυσι - και ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα με την πρόσφυση, που θα προτιμούσε να ήταν πάνω στην περσινή μοτοσυκλέτα του!

 

«Νομίζω ότι πέρυσι η μοτοσυκλέτα είχε καλύτερη πρόσφυση από την GP15! Σίγουρα είχε άλλα προβλήματα, αλλά ειδικά για την πρόσφυση θα την προτιμούσα!» σχολίασε ο Iannone ο οποίος παρά τα προβλήματα κατάφερε να πάρει την 4η θέση.

 

«Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου, ήταν ένας δύσκολος αγώνας κι ένα δύσκολο Σ/Κ. Είχαμε λιγότερη πρόσφυση τόσο μπροστά, όσο και πίσω. Ειδικά πίσω. Δουλέχαμε σκληρά για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Δεν άλλαξε όμως πολύ».

 

Ο Iannone επέλεξε το σκληρό μπροστινό για καλύτερη σταθερότητα στα φρένα στην πίστα του Montmelo.

 

«Στα φρένα δεν είχαμε καλή πρόσφυση στο πίσω ελαστικό. Με το μεσαίο μπροστά είχα ταλαντώσεις. Νομίζω ότι οι άλλες Ducati πιέζουν λιγότερο το μπροστά. Με το πιο σκληρό είχα ένα πλεονέκτημα στα φρένα και στη στροφή».

 

«Στον πρώτο γύρο παραλίγο να πέσω σε μια ή δυο περιπτώσεις, ειδικά στις στροφές 4, 5 και 11, που η πρόσφυση μπροστά ήταν λιγότερη, όπως και πίσω», πρόσθεσε ο αναβάτης της Ducati.

 

«Τότε άλλαξα στρατηγική και έβαλα την πιο ήπια χαρτογράφηση και για τα ελαστικά. Μετά το πρώτο μισό του αγώνα, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: «Αγωνιστικό συμβάν»

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Πιο δύσκολα από ποτέ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα