• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: «Αγωνιστικό συμβάν»
Του στοίχισε μια θέση στο βάθρο
Νέα 16/06/2015 - 11:19

Ο Cal Crutchlow θεωρεί ότι θα ήταν στο βάθρο την Κυριακή στην Catalunya, αλλά ένα «... αγωνιστικό συμβάν» στον πρώτο γύρο με τον Aleix Espargaro ήταν αυτό που του στοίχισε.

 

«Μιλάμε για ένα αγωνιστικό συμβάν. Δεν το ήθελε να με ρίξει, σίγουρα, αλλά έκανε άσχημη εκκίνηση και ήθελε να κερδίσει θέσεις και να γίνει ήρωας στο εντός έδρας GP του. Δεν τερμάτισε ούτε αυτός άλλωστε».

 

«Έκανα καλή αρχή και είχα το ρυθμό για να πάρω το βάθρο. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Οι χρόνοι που έκαναν κάποιοι στα μέσα και στο τέλος του αγώνα ήταν χαμηλοί. Θεωρώ ότι οι δυο Yamaha και ο Marc μ’ εμένα είχαμε τον καλύτερο ρυθμό και γι’ αυτό είμαι απογοητευμένος».

 

«Πραγματικά έχασα μια μεγάλη ευκαιρία σήμερα, αλλά δεν ήταν δικό μου το λάθος κι έτσι θα πάμε στον επόμενο αγώνα και θα ξαναπροσπαθήσουμε».

 

Όταν τον ρώτησαν για τη μεγάλη διαφορά των Yamaha από την Honda του Pedrosa, αποκρίθηκε: «Σίγουρα ο Dani πήγαινε χαλαρά, διότι είχε 5δ διαφορά από τον πίσω. Αν χρειαζόταν να πιέσει, η διαφορά από τις Yamaha θα ήταν 12δ».

 

«Κι εγώ κάπου εκεί θα ήμουν. Σίγουρα δύσκολα θα ήμουν στο βάθρο αν τέλειωνε τον αγώνα ο Marc, αν και δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε και τη νίκη. Η Yamaha έχει το προβάδισμα για την ώρα, αλλά η κατάσταση θα αντιστραφεί. Δεν ξέρω το πότε, αλλά ελπίζω σύντομα».

 

Ο Crutchlow προσπάθησε να συνεχίσει τον αγώνα μετά την πτώση, αλλά «... δεν είχα καθόλου πίσω φρένο. Χωρίς αυτό θα έχανα δυο δευτερόλεπτα στο γύρο! Ήταν αδύνατον να συνεχίσω. Ήμουν ήδη ένα λεπτό πίσω κι έτσι ήταν αχρείαστο ρίσκο. Το είχα κάνει στο παρελθόν και την επόμενη ήμουν στο νοσοκομείο!»

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ένιωθα καλά με το πλαίσιο του 2014

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Πέρυσι ήταν καλύτερα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα