• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Μου έρχεται φυσικά!
Αρχίζει και συνηθίζει την εργοστασιακή Honda
Νέα 17/06/2015 - 11:08

Ο Scott Redding θεωρεί ότι πλέον - ειδικά μετά το Γύρο της Βαρκελώνης όπου πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα - το στυλ που χρειάζεται για να δαμάσει την εργοστασιακή Honda του έρχεται «... πιο φυσικά».

 

Η φετινή χρονιά είναι χωρίς καμία αμφιβολία πολύ δύσκολη για τον Βρετανό άσο, η αυτοπεποίθηση του οποίου ενισχύθηκε μετά την έβδομη θέση που κατάφερε να πάρει στο Montmelo.

 

«Μου έρχεται πιο φυσικά! Όλα, το στυλ, τα φρένα κτλ μου έρχονται πιο φυσικά και χωρίς να το σκέφτομαι. Και μετά κοιτάζω άλλα πράγματα. Ήμασταν και πάλι κοντά στις Honda το Σ/Κ».

 

«Είναι απογοητευτικό να είσαι πάλι στις ΚΑΤ1, αλλά δεν το έβαλα κάτω και πήρα μια μέτρια θέση. Όχι όπως στο Mugello που τα πήγα χάλια και ήμουν 17ος», πρόσθεσε ο Βρετανός.

 

Με τους Marquez, Dovizioso και τα δυο αδέρφια Espargaro να πέφτουν από τον αγώνα, ο Redding δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος, αν και ήταν ο πέμπτος ταχύτερος αναβάτης!

 

«Ήταν ένας απαιτητικός αγώνας. Προσπάθησα πραγματικά πολύ να μείνω πίσω τους, έχοντας την προσοχή μου σε κάθε μια λεπτομέρεια. Από πλευράς αριθμών τα πράγματα δείχνουν καλά, αλλά ξέρω ότι δεν είναι το αληθινό αποτέλεσμα μιας και αρκετοί οδηγοί έπεσαν».

 

«Επιπλέον η διαφορά μας από την κορυφή ήταν ίδια, αλλά από την 1η Honda ήταν λίγο πιο κοντά, ενώ έμεινα κοντά στον Dani στην αρχή και πίσω από τους Iannone και Bradley».

 

«Αυτό λοιπόν ήταν ένα βήμα, διότι κάθε φορά έφευγαν από την αρχή του αγώνα και μετά δεν είχα την ευκαιρία ν’ αλλάξω κάτι. Για μένα αυτό ήταν ένα βήμα καλό στον αγώνα, καλύτερο από το αποτέλεσμα».

Επόμενο άρθρο »

Suzuki: Το τεστ συνεχίζεται στην Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

Δικαιωμένος ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα