• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
World GP Bike Legends
Νίκες για τους Gardner, Spencer και Schwantz
Νέα 23/06/2015 - 11:03

Στην Jerez έγινε η πρεμιέρα του World GP Bike Legends, με μεγάλα ονόματα του παρελθόντος να κοντράρονται μεταξύ τους στο καινούργιο αυτό Πρωτάθλημα!

 

Στους αγώνες με μοτοσυκλέτες 500cc, ο Wayne Gardner πήρε τη νίκη στον πρώτο αγώνα του Σαββάτου!

 

«Η άποψή μου για τη διοργάνωση αυτή είναι απολύτως θετική. Είδα τα πρόσωπα των οπαδών και άκουσα τις κραυγές τους και ήταν τόσο τέλειο! Μου έφερε τόσες αναμνήσεις από το παρελθόν».

 

«Ήταν η τρίτη μου νίκη σε GP στην Jerez», σχολίασε ο Wayne Gardner, ο οποίος το 1987 έγινε ο πρώτος αναβάτης από την Αυστραλία που κατέκτησε τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στη μεγάλη κατηγορία.

 

Στο δεύτερο σκέλος ήταν η σειρά του "Fast Freddie" να γράψει το όνομά του στην πρώτη θέση!

 

«Σ’ όλη μου τη ζωή είμαι ανάμεσα σε μοτοσυκλέτες και μου έχουν δώσει τόσα πολλά πράγματα... το πάθος και τα συναισθήματα που γεννιούνται! Αυτό όμως που μετράει πάνω απ’ όλα είναι η έκφραση στο πρόσωπο των οπαδών», πρόσθεσε ο Spencer.

 

Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα, ο Kevin Schwantz έδωσε ωραία μάχη με τον Kevin Spencer, με τον πρώτο τελικά να αναδεικνύεται νικητής.

 

Το ντεμπούτο αυτό του νέου Πρωταθλήματος έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους φιλάθλους σε όλον τον κόσμο, με τους διοργανωτές να σκέφτονται το ενδεχόμενο να συνεχιστεί και σε άλλες πίστες ανά την υφήλιο!

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Πρέπει να επιστρέψουμε στο βάθρο

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Η μάχη των Lorenzo-Rossi συνεχίζεται

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα