• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο Marquez δεν μου έδωσε επιλογή!
Με έβγαλε εκτός και δεν μπορούσα να κρατήσω τη γραμμή μου
Νέα 29/06/2015 - 11:48

Ο Rossi τόνισε ότι ο Marquez δεν του άφησε κανένα περιθώριο παρά να περάσει από τα χαλίκια στην τελευταία στροφή της πίστας του Assen.

 

Ο Vale κράτησε όρθια τη μοτοσυκλέτα του, έχοντας περάσει χωρίς συνέπειες την επαφή με τον Marc που προσπάθησε να τον περάσει από εσωτερική και κατάφερε να πάρει την τρίτη φετινή του νίκη.

 

Και οι δυο τους πάντως παρουσιάστηκαν βέβαιοι στη συνέντευξη τύπου ότι το λάθος βάρυνε τον άλλον, με τον Rossi να τονίζει ότι ο Marquez δεν του άφησε επιλογή.

 

«Θεωρώ ότι ήμουν μπροστά στο εσάκι. Φρέναρα δυνατά και έμεινα στο κέντρο κι έμπαινα στη δεξιά όταν ήρθε πάνω μου. Μόλις που είδα το ελαστικό του, με ακούμπησε στον ώμο. Αυτό σημαίνει ότι το πολύ ήταν μέχρι τη μέση της μοτοσυκλέτας».

 

«Φρέναρα και μπήκα στη δεξιά για να πάρω το εσάκι και κράτησα τη γραμμή μου, αλλά δυστυχώς με την επαφή με έβγαλε εκτός και δεν υπήρχε περίπτωση να κρατηθώ στη γραμμή μου».

 

«Δεν είχα καμία τύχη να μείνω στο εσάκι με τέτοια ταχύτητα κι έτσι μπήκα στα χαλίκια και η πρώτη μου αντίδραση ήταν να ανοίξω το γκάζι γιατί δεν ήξερα πόσο βαθύ ήταν εκεί το σημείο».

 

«Δεν ήθελα να πέσω και ήμουν τυχερός που ήλεγξα τη μοτοσυκλέτα. Αυτή είναι η εκδοχή μου και ξέρουμε τη δική του, αλλά εγώ έτσι το θυμάμαι».

 

Σε κάποια στιγμή του αγώνα, στην ταμπέλα του Rossi είδαμε να του βγάζουν το μήνυμα: “BRK”. Ο Ιταλός θρύλος εξήγησε ότι «... με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές, δεν είναι τίποτα».

 

«Ήταν απλά μια οδηγία για να αλλάξω το φρένο του κινητήρα (σ.σ. engine brake) και να μην το ξεχάσω».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Εμείς νικήσαμε!

« Προηγούμενο άρθρο

2016: Χάνει τις παραχωρήσεις η Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα