• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Βγήκαμε κερδισμένοι...
... από μια δύσκολη κατάσταση
Νέα 29/06/2015 - 19:42

Με τον Jorge Lorenzo να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στη θρυλική πίστα του Assen, η τρίτη θέση που πήρε τελικά στον αγώνα ήταν ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

 

«Ήξερα ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα, αλλά ευτυχώς κάναμε καλή εκκίνηση και πέρασα καλά στην 1η στροφή και στο πρώτο μισό της πίστας ήμουν ήδη τρίτος κι έτσι μπορούσα να συγκεντρωθώ για να μείνω κοντά στους Valentino και Marc».

 

«Τα κατάφερα για δυο-τρεις γύρους, αλλά μετά αυτοί διατήρησαν το ρυθμό τους ενώ ο δικός μου έπεφτε ειδικά στα δυο αυτά κομμάτια που δεν ήμουν ποτέ ανταγωνιστικός (σ.σ. στο 2ο και 4ο)».

 

«Το προσπάθησα, αλλά έχανα πραγματικά πολύ εκεί. Δεν μπορούσα να αλλάξω πολύ γρήγορα κατεύθυνση. Σ’ αυτή την πίστα δεν μπορούσα να είμαι ανταγωνιστικός και ήμουν χειρότερος απ’ ότι συνήθως».

 

«Ο Marc βελτίωσε το ρυθμό του και ο Valentino ήταν πολύ ανταγωνιστικός από την πρώτη ημέρα, ενώ εγώ ήμουν αργός. Καταφέραμε όμως και βγήκαμε κερδισμένοι από μια δύσκολη κατάσταση».

 

Πλέον ο επόμενος Γύρος θα διεξαχθεί λίγο πιο μακριά από το Assen, στην Γερμανία και στην πίστα του Sachsenring.

 

«Αυτή η πίστα κανονικά είναι πολύ δύσκολη για εμένα. Παραλίγο να κερδίσω δυο-τρεις φορές, αλλά δεν το έχω καταφέρει ποτέ. Όμως δεν ξέρεις τι θα γίνει και μπορεί φέτος να είναι η χρονιά που θα το πετύχω!»

 

«Λογικά δεν θα έχουμε τα ίδια προβλήματα κι εκεί, αλλά πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει. Είμαστε δέκα βαθμούς πίσω από τον Valentino και πάμε σε μια πίστα που είναι καλύτερη για εμάς».

Επόμενο άρθρο »

Assen, Rossi: Νίκη-ορόσημο!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Εμείς νικήσαμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα