• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen, Rossi: Νίκη-ορόσημο!
Για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος
Νέα 30/06/2015 - 10:03

Τη σημασία της νίκης του στην Ολλανδική πίστα για το φετινό Πρωτάθλημα, υπογράμμισε ο Valentino Rossi, ο οποίος κατάφερε να διευρύνει τη διαφορά του από τον Jorge Lorenzo στους δέκα βαθμούς.

 

Ο Ιταλός θρύλος πέτυχε στο Assen την τρίτη του φετινή νίκη και την ένατη στη συγκεκριμένη πίστα, αφού χρειάστηκε πρώτα να επικρατήσει ενός επιθετικότατου Marc Marquez στο τελευταίο εσάκι!

 

«Ήξερα ότι είχα ελπίδες, διότι ήμουν ανταγωνιστικός όλο το Σ/Κ κι έτσι είναι πολύ σημαντικό σ’ ένα τέτοιο Πρωτάθλημα να παίρνεις το καλύτερο δυνατό όταν είσαι σε καλή κατάσταση» σχολίασε ο Vale.

 

«Νομίζω ότι έκανα καλό αγώνα. Ήμουν συγκεντρωμένος από την αρχή ως το τέλος και τα πράγματα ήταν λίγο πιο εύκολα, απ’ ότι να ήμουν στην τρίτη σειρά. Ήταν σημαντικό να νικήσω τον Jorge».

 

«Ήταν ένα σημαντικό Σ/Κ, διότι στους προηγούμενους τέσσερεις Γύρους ο Jorge έκανε φανταστική δουλειά και μου κάλυψε 28β».

 

Με το Πρωτάθλημα να έχει ακόμα 10 Γύρους για το τέλος, ο Rossi ξέρει πολύ καλά ότι θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες ανάλογες μάχες. Ωστόσο συγκαταλέγει το θρίαμβό του στο Assen στους καλύτερους αγώνες του!

 

«Ναι... εννέα νίκες όπως και στο Mugello, έτσι και το Assen είναι από τις αγαπημένες μου πίστες σίγουρα. Είναι δύσκολο να πω αν είναι η καλύτερή μου νίκη γιατί εδώ το 2009 πέτυχα την 100η νίκη μου».

 

«Οπωσδήποτε όμως η φετινή νίκη είναι πολύ σημαντική για το Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Εγχείριση για Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Βγήκαμε κερδισμένοι...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα