• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Είχα ίδιο ρυθμό με του Jorge!
Σπασμένη σέλα και 12η θέση για Dovizioso
Νέα 30/06/2015 - 11:48

Ο Andrea Iannone κατάφερε να πάρει ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα στον όγδοο Γύρο του MotoGP, στην ιστορική πίστα του Assen.

 

Ο Ιταλός αναβάτης, ο οποίος ξεκίνησε από την έκτη θέση του grid και τη δεύτερη σειρά, έκανε καλή εκκίνηση και ήταν 5ος στο τέλος του πρώτου γύρου.

 

Στον τρίτο γύρο του αγώνα κατάφερε να περάσει τον Pol Espargaro και ανέβηκε στην 4η θέση, την οποία κράτησε μέχρι τη γραμμή του τερματισμού.

 

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, διότι όταν στοχεύεις σε καλύτερα αποτελέσματα δεν είσαι ικανοποιημένος με την τέταρτη θέση, ακόμα κι αν παίρνεις καλούς βαθμούς», σχολίασε ο Iannone.

 

«Σε αντίθεση με τους άλλους Γύρους έκανα καλή εκκίνηση, αλλά δεν ήμουν τόσο γρήγορος στους 3-4 πρώτους γύρους κι άργησα να περάσω τον Espargaro κι έχασα επαφή με τους Jorge, Marc και Valentino».

 

«Ο ρυθμός μου ήταν περίπου ίδιος με αυτόν του Jorge κι έτσι θα μπορούσα κάτι παραπάνω. Πρέπει όμως να είμαστε ικανοποιημένοι που πήραμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον αγώνα».

 

«Κάναμε καλή δουλειά το Σ/Κ και ήμασταν γρήγοροι και τις τρεις ημέρες και για μια ακόμη φορά καταφέραμε να βρούμε τον κατάλληλο δρόμο για να ακολουθήσουμε».

 

Για μια ακόμη φορά φέτος, ο Andrea Dovizioso ήταν αρκετά άτυχος. Ο Ιταλός, που ξεκίνησε από τη δέκατη θέση του grid, σκαρφάλωσε στην πέμπτη μέχρι τον ενδέκατο γύρο.

 

Κράτησε τη θέση του αυτή μέχρι τον 14ο γύρο, όταν μια απρόσμενη ταλάντωση στην GP15 - που γινόταν ολοένα και χειρότερη γύρο με το γύρο - τον ανάγκασε να επιβραδύνει και να συμβιβαστεί με τη 12η θέση.

 

«Κρίμα, διότι μετά από μέτριες κατατακτήριες, είχα καταφέρει να ανέβω στην πέμπτη θέση στον αγώνα», σχολίασε ο εμφανώς απογοητευμένος Dovizioso.

 

«Ήμουν πίσω από τον Iannone, όταν ένα μέρος της σέλας, που ακουμπούσε στην εξάτμιση, έσπασε. Κουνιόταν πέρα δώθε και δημιουργούσε ταλαντώσεις στο μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας».

 

«Έπρεπε να επιβραδύνω διότι υπήρξαν πολλές φορές που παραλίγο να πέσω και γι’ αυτό δεν κατάφερα να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα. Χωρίς αυτό το πρόβλημα και παρά το ότι δεν είχαμε καλό ρυθμό, θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Επόμενο άρθρο »

Assen: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Εγχείριση για Bradl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα