• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Τέρμα στην ασυλία!
Στον τελευταίο γύρο δεν μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις!
Νέα 30/06/2015 - 14:45

Στον απόηχο της επαφής των Valentino Rossi και Marc Marquez στο Assen, ο Pol Espargaro ελπίζει ότι η Επιτροπή θα καταστήσει σαφές ότι δεν υπάρχει «ασυλία» στον τελευταίο γύρο ενός αγώνα.

 

Τόσο ο Marc Marquez, όσο και ο Valentino Rossi, ο καθένας εμμένει στη δική του αντίληψη του τι έγινε στο τέλος του αγώνα της Ολλανδίας, με την Επιτροπή φυσικά να έχει πάρει θέση και να είναι ιδιαιτέρως διαφωτιστική.

 

«Αν δεν τον ακουμπούσε, δεν θα πήγαινε ευθεία. Τι μπορούσε να κάνει; Μετά την επαφή ο Marquez πέρασε από το κερμπ και ο Valentino ήδη άνοιγε το γκάζι για να περάσει πάνω από τα χαλίκια, αλλά ήταν δίκαιο», σχολίασε ο Espargaro.

 

«Το θέμα είναι ότι έχουμε συνηθίσει ότι στον τελευταίο γύρο και στην τελευταία στροφή όλα μπορούν να συμβούν. Εννοώ να φρενάρεις τόσο αργά, να ακουμπάς τον άλλον και τίποτα να μην συμβαίνει».

 

«Είναι σαν να έχεις ασυλία στον τελευταίο γύρο ή στροφή ενός αγώνα, χωρίς να παίζει ρόλο αν πέσεις, ή αν χτυπήσεις τον άλλον. Ναι, είναι αγώνας και είναι η τελευταία στροφή, αλλά μπορούμε να τα αποφύγουμε αυτά».

 

«Ίσως να πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας οι αναβάτες και να συμφωνήσουμε ότι αν υπάρχει χώρος μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις, χωρίς όμως να ακουμπήσεις τον άλλον».

 

«Αν όμως είναι πολύ πιθανό ότι θα ακουμπήσεις τον άλλον, να μην μπαίνεις από την εσωτερική! Πρέπει να απαγορευτεί, το πως είναι το δύσκολο».

Επόμενο άρθρο »

Smith: Δεν είναι άμοιρος ευθυνών και ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Paddock girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα