• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάνει το Sachsenring ο Bradl!
Στη θέση του ο Claudio Corti
Νέα 06/07/2015 - 15:14

Το κάταγμα στο σκαφοειδές του δεξιού του χεριού, τραυματισμός που υπέστη στο Assen, θα στερήσει από τον Stefan Bradl να αγωνιστεί στο εντός έδρας GP του Sachsenring.

 

Ο Γερμανός άσος της Athina Forward Racing θα αντικατασταθεί από τον Claudio Corti αυτό το Σ/Κ στη Γερμανική πίστα.

 

«Είναι μεγάλη απογοήτευση να χάνεις τον εντός έδρας αγώνα σου, αλλά οι γιατροί με συμβούλευσαν να μην βιαστώ να επιστρέψω ώστε να μην διακινδυνεύσω το υπόλοιπο της σεζόν», σχολίασε ο Bradl.

 

«Το χέρι μου είναι ακόμη πρησμένο και θα εκμεταλλευτώ τις τέσσερεις εβδομάδες μέχρι το επόμενο GP στην Indianapolis. Θα είμαι στο Sachsenring για την ομάδα, τα ΜΜΕ, τους χορηγούς και όλους τους οπαδούς μου».

 

Από την άλλη, ο Claudio Corti θα επιστρέψει στο MotoGP και στην ομάδα με την οποία αγωνίστηκε όλο το 2013, πλάι - τότε - στον Colin Edwards και πάνω σε μια FTR-Kawasaki.

 

«Δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου που επιστρέφω στο MotoGP», σχολίασε ο Corti, ο οποίος έχει περάσει τρεις χρονιές από την Moto2, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στα SBK με MV Agusta.

 

«Ευχαριστώ τους πάντες γι’ αυτή την ευκαιρία και θα προσπαθήσω για ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στην πίστα».

 

«Θα είναι μια καινούργια εμπειρία για εμένα να οδηγήσω αυτή τη μοτοσυκλέτα, αλλά είμαι έτοιμος και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

Πέρα από τον Corti, ο Hiro Aoyama επίσης θα αντικαταστήσει έναν τραυματία, τον Karel Abraham της AB Racing, στο GP της Γερμανίας.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Η μάχη του Τίτλου συνεχίζεται!

« Προηγούμενο άρθρο

2015: Χρονιά επιτυχιών για τη Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα