• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Σημαντικό βάθρο για το Πρωτάθλημα!
Η μάχη στο δεύτερο μισό θα είναι σκληρή
Νέα 14/07/2015 - 17:41

Ο Valentino Rossi πρόσθεσε ακόμα ένα βάθρο φέτος, το ένατο, χάρη στην τρίτη θέση που πήρε στο Sachsenring, με τον Ιταλό άσο να διευρύνει παράλληλα τη διαφορά του από τον Lorenzo στους 13β.

 

Η μισή δουλειά έχει τελειώσει για τον Vale, ο οποίος υπογράμμισε βέβαια ότι τον περιμένει ένα πολύ δύσκολο δεύτερο μισό, στην προσπάθεια που κάνει να στεφθεί για δέκατη φορά στην καριέρα του Παγκόσμιος Πρωταθλητής!

 

«Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα γιατί αύξησα τη διαφορά μου από τον Jorge και πάνω απ’ όλα έκλεισα το πρώτο μισό μ’ ένα μικρό πλεονέκτημα απέναντί του. Ξέρω ότι η μάχη στο δεύτερο μισό θα είναι σκληρή».

 

«Δεν θέλουμε να κάνουμε ανόητα λάθη και για άλλον ένα λόγο, επειδή ο Marc μπορεί να είναι μακριά όμως στο δεύτερο μισό θα είναι πολύ δυνατός. Εκεί έχουμε μερικές πίστες στις οποίες είμαστε δυνατοί, αλλά πρώτα θα χαρούμε τις διακοπές».

 

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι ήδη από την Παρασκευή είχε καταλάβει ότι θα ήταν σχεδόν αδύνατον να ακολουθήσει το ρυθμό των Honda. Κατάφερε όμως μέχρι και την τελευταία στιγμή να βρει τις λύσεις που του χάρισαν την τρίτη θέση.

 

«Από την Παρασκευή καταλάβαμε ότι δεν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο με τις Honda. Αλλά δουλέψαμε και ειδικά μετά το ζέσταμα, όταν και κάναμε κάποιες αλλαγές για να είμαστε πιο δυνατοί στα φρένα και η δουλειά της ομάδας ήταν καταπληκτική γιατί η μοτοσυκλέτα ήταν πολύ καλή στον αγώνα».

 

«Το κατάλαβα από την αρχή κι άρχισα να πιέζω, έκανα καλό αγώνα και το διασκέδασα. Στην αρχή πέρασα τον Dani κι είχα μια ωραία μάχη με τον Jorge. Μετά όμως ήταν δύσκολα με τον Dani».

 

«Έκανε καλό αγώνα. Έμεινα κοντά του και απομακρύνθηκα από τον Jorge, ενώ έμαθα και κάποιες γραμμές. Σε μια στιγμή πίστεψα ότι μπορούσα να παλέψω για τη δεύτερη θέση, που θα ήταν σημαντικό, την ίδια στιγμή που το σκέφτηκα όμως, ο Dani ξέφυγε».

 

«Έτσι δεν είχα το πρόβλημα του να αναρωτιέμαι αν θα χρειαστεί να πάρω το ρίσκο και να τον περάσω ή όχι, μιας και στο τέλος ήταν πολύ δυνατός».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Ο Lowes στην Aprilia;

« Προηγούμενο άρθρο

Δικαιώθηκαν Marquez-Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα