• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Ήταν ένας απίστευτος αγώνας!
Είμαι υπερήφανος για τον Nakasuga-san και τον Smith!
Νέα 27/07/2015 - 18:04

Ο Pol Espargaro βοήθησε την Yamaha να φτάσει στην πρώτη της νίκη στον 8ωρο Αγώνα της Suzuka, μετά από 19 χρόνια!

 

Η νίκη αυτή συνδυάστηκε με απόλυτη επιτυχία με το ντεμπούτο της νέας R1, την οποία οδήγησαν στη νίκη μαζί με τον Ισπανό και οι Bradley Smit και Katsuyuki Nakasuga.

 

Η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha ξεκίνησε από την pole position τον χτεσινό αγώνα, χάρη στον Espargaro που έκανε το Σάββατο νέο ρεκόρ με χρόνο 2:06,000!

 

Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός του Ισπανού άσου μέσα στον αγώνα ήταν πράγματι εντυπωσιακός, κατορθώνοντας να μένει στο 2:09, την ώρα που οι άλλες ομάδες δυσκολεύονταν να τον ακολουθήσουν.

 

Ο Espargaro πάντως ήταν και ο υπαίτιος μιας ποινής 30δ που δέχτηκε η ομάδα, χωρίς αυτό να σταματήσει την πορεία τους προς τη νίκη!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος! Ήταν ένας απίστευτος αγώνας. Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη όμως από τα παιδιά γιατί έκανα ένα λάθος στον αγώνα κι έπρεπε να σταματήσουμε και χάσαμε περίπου ένα λεπτό».

 

«Οι ομόσταυλοί μου ήταν τόσο εντυπωσιακοί και τόσο γρήγοροι! Έδωσα το 200% όταν βγήκα έξω για να καλύψω την ποινή και τα καταφέραμε. Είναι εντυπωσιακό το τι κατάφερε η Yamaha σαν ομάδα και σαν οικογένεια μετά από τόσα χρόνια».

 

«Είμαι υπερήφανος για τον Nakasuga-san που έκανε τον 8ωρο Αγώνα μαζί μας αλλά και για τον Bradley Smith με τον οποίο μοιραζόμαστε το ίδιο γκαράζ στο MotoGP».

 

«Έχουμε τόσες ασχολίες που δεν έχουμε σχεδόν ποτέ το χρόνο να μιλήσουμε σαν φίλοι. Αυτό το Σ/Κ ήταν καλό για εμάς. Είμαι χαρούμενος διότι βρήκα δυο καλούς φίλους και πήραμε και τη νίκη».

Επόμενο άρθρο »

Smith: Τους υποσχεθήκαμε την 1η θέση!

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuka: Θρίαμβος για Espargaro-Smith-Nakasuga!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα