• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Τους υποσχεθήκαμε την 1η θέση!
Μια πανάξια νίκη μετά από 19 χρόνια!
Νέα 27/07/2015 - 18:27

Παρά την τρομερή ζέστη στην Ιαπωνική πίστα, ο Bradley Smith και οι ομόσταυλοί του στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στον 8ωρο Αγώνα της Suzuka!

 

Ο Smith ήταν ο δεύτερος που ανέβηκε στη νέα R1 στο χτεσινό αγώνα, τον οποίο ξεκίνησε για την Yamaha ο Katsuyuki Nakasuga.

 

Κατά τη διάρκεια του MotoGP, οι αναβάτες του έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν μια φορά το βράδυ, στην πίστα του Qatar.

 

Στην Suzuka, το τελευταίο stint έγινε επίσης νύχτα, με τη διαφορά όμως ότι ενώ στο Qatar οι προβολείς κάνουν τη νύχτα μέρα, στη Suzuka δεν υπήρχαν φώτα!

 

Ο Βρετανός τα κατάφερε εξαιρετικά σ’ αυτές τις συνθήκες και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα της Yamaha έναντι της Honda, παρά το γεγονός ότι η τελευταία επιχείρησε μια διαφορετική στρατηγική στο τέλος!

 

Για την Yamaha, η χτεσινή νίκη στον 38ο Αγώνα Αντοχής της Suzuka ήταν η πρώτη της επιτυχία μετά το 1996.

 

«Από την Τρίτη το βράδυ, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, ένιωθα γεμισμένος με πίεση. Ήμασταν μπροστά σε όλο το προσωπικό της Yamaha, τον κ. Kimura και σε όλους όσοι δουλεύουν στη Yamaha».

 

«Στην Iwata σταθήκαμε μπροστά τους και τους υποσχεθήκαμε μια πρώτη θέση. Το βέβαιο ήταν ότι είχαμε καταπληκτική μοτοσυκλέτα και ομόσταυλους».

 

«Κάναμε μόνο ένα μικρό λάθος σε όλο τον αγώνα, χωρίς στο τέλος να μας επηρεάσει. Με το ρυθμό και την ταχύτητα των ομόσταυλών μου, καταφέραμε να το ξεπεράσουμε».

 

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη, στα 60 χρόνια της Yamaha, η οποία προηγείται και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών».

 

«Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να δείξουμε τις πραγματικές δυνατότητες της μοτοσυκλέτας και τους χαρίσαμε μια νίκη μετά από 19 χρόνια. Μια πανάξια νίκη!»

Επόμενο άρθρο »

SBK: Χάνει τη σεζόν ο Giugliano!

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: Ήταν ένας απίστευτος αγώνας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα