• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Pedrosa - Rossi, η κόντρα ξεκίνησε
Ο Dani Pedrosa και η Honda του σημείωσαν τον ταχύτερο γύρο στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές για το GP της Καταλωνίας, με τον Valentino Rossi και την Yamaha του να ακολουθούν με μικρή διαφορά.
Νέα 06/06/2008 - 00:00
Ο Dani Pedrosa και η Honda του σημείωσαν τον ταχύτερο γύρο στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές για το Grand Prix της Καταλωνίας, με τον Valentino Rossi και την Yamaha του να ακολουθούν με μικρή διαφορά. Βέβαια τη βαμμένη στα μπλε - στα χρώματα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιταλίας - Μ1 του «γιατρού» ακολούθησε αυτή του Ισπανού Jorge Lorenzo, ενώ κοντά βρέθηκε και ο Colin Edwards στην 5η θέση. Μπροστά του ο Chris Vermeulen με την Suzuki, ήταν στους πρώτους χρόνους συνεχώς.

O Alex De Angelis μπορεί να έχει τη μικρότερη τελική με 310.7 χλμ/ώρα με τη δορυφορική Honda του, όμως συνεχίζοντας την καλή εμφάνιση του Mugello, βρέθηκε στην 6η θέση, μπροστά από έναν ακόμη «δορυφορικό», τον Andrea Dovizioso. O Casey Stoner και η Ducati στην 7η θέση, παρά την τελική των 324 χλμ/ώρα, αλλά και με μια ανώδυνη πτώση την ώρα που ο Αυστραλός ανέβαζε ρυθμό. Οι άλλες Ducati, ως συνήθως στις πίσω θέσεις, με τον Melandri 15ο να έχει πετύχει την υψηλότερη τελική με 325.5 χλμ/ώρα, ενώ ο Guintoli ήταν 17ος και ο Elias 18ος παρά τη διάθεσή του να δείξει κάτι καλό μέσα στο σπίτι του.

O Loris Capirossi με την άλλη Suzuki στην 9η θέση έδειξε να αισθάνεται καλά, ο Toseland με την 4η Yamaha ήταν 10ος και ο Hopkins με την Kawasaki 11ος, μόλις 6 δέκατα πίσω από τον πρώτο. Χαρακτηριστικό του συναγωνισμού ότι και οι 15 πρώτοι βρίσκονται με διαφορά μικρότερη του ενός δευτερολέπτου.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Έτοιμάζεται για... γκολ ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi στο Montmelo με όπλο την παράδοση

Χορηγοί