• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi στο Montmelo με όπλο την παράδοση
Mε τον αέρα που του δίνουν οι τρεις συνεχόμενες νίκες, αλλά και η πολύ καλή παράδοση που έχει στη συγκεκριμένη πίστα, ο Valentino Rossi ετοιμάζεται για την Catalunya.
Νέα 04/06/2008 - 00:00
Mε τον αέρα που του δίνουν οι τρεις συνεχόμενες νίκες, αλλά και η πολύ καλή παράδοση που έχει στη συγκεκριμένη πίστα, ο Valentino Rossi ετοιμάζεται για την Catalunya.

Οχτώ νίκες μετράει ο Doctor στο Montmelo, όπου τα τελευταία οχτώ χρόνια έχει πέντε νίκες, δύο δεύτερες θέσεις και μια τρίτη. Με τέτοια στατιστικά πως να μην είναι φαβορί για τον φετινό αγώνα.

Μάλιστα, ο 29χρονος αναβάτης της Fiat Yamaha είναι ο μοναδικός που έχει νικήσει και στις τρεις κατηγορίες στην Catalunya.

«Μετά τη νίκη μου στο Mugello πραγματικά χρειαζόμουν λίγες μέρες ύπνο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε γιατί ακολουθεί ο αγώνας της Βαρκελώνης. Θα προτιμούσα αυτί οι δυο αγώνες να μην ήταν συνεχόμενοι γιατί είναι δυο από τις αγαπημένες μου πίστες. Θα προτιμούσα να είχα χρόνο για να τους προσεγγίσω τον καθένα ξεχωριστά. Όπως και να χει είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και το ηθικό μας είναι υψηλό. Είμαι σίγουρος ότι μέχρι την Παρασκευή το πρωί θα είμαστε έτοιμοι. Η νίκη στο Mugello ήταν φανταστική και είναι εξαιρετικό συναίσθημα να κερδίζεις τρεις αγώνες συνεχόμενους. Σκεφτείτε ότι ήδη έχω πάρει τρεις νίκες, τη στιγμή που πέρσι όλη τη χρονιά είχα τέσσερις. Στον περσινό αγώνα στην Catalunya είχα μια εξαιρετική μάχη με τον Stoner αλλά δεν μπόρεσα να τον νικήσω. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η μοτοσυκλέτα μας και τα ελαστικά δουλεύουν πολύ καλά και είμαι σίγουρος ότι θα διεκδικήσω τη νίκη. Μου αρέσει να αγωνίζομαι στην Ισπανία. Έχω πολλούς υποστηρικτές σε αυτή τη χώρα και ανυπομονώ να τους ανταμείψω με ένα καλό αποτέλεσμα», σχολίασε ο Doctor ο οποίος στη θητεία του στη μεγάλη κατηγορία όσες φορές έχει πάρει τρεις (ή και παραπάνω) συνεχόμενες νίκες, έχει στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής...

«Είμαι τυχερός γιατί μετά το ατύχημα που είχα δεν υπήρχε χρόνος να μείνω σε αυτό. Στην Catalunya είμαι σαν στο σπίτι μου και θα κατέβω στον αγώνα με ηθικό ακμαιότατο. Πρόκειται για μια πίστα που μου αρέσει πολύ, με στροφές και μεγάλη ευθεία, ενώ η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος κάθε χρονιά είναι φανταστική. Ελπίζω να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα», σχολίασε από την πλευρά του ο Jorge Lorenzo ο οποίος στο Mugello εγκατέλειψε από πτώση.

Ο Rossi στην Catalunya:

  • motoGP/500cc:
    2007 - 2oς
    2006 - Νικητής
    2005 - Νικητής
    2004 - Νικητής
    2003 - 2ος
    2002 - Νικητής
    2001 - Νικητής
    2000 - 3ος
  • 250cc:
    1999 - Νικητής
    1998 - Nικητής
  • 125cc:
    1997 - Νικητής
    1996 - Eγκατέλειψε

    O Lorenzo στην Catalunya:

  • 250cc:
    2007 - Νικητής
    2006 - 2ος
    2005 - Εγκατέλειψε
  • 125cc:
    2004 - 5ος
    2003 - 6ος
    2002 - 14ος

    Επόμενο άρθρο »

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Pedrosa - Rossi, η κόντρα ξεκίνησε

    « Προηγούμενο άρθρο

    To δίλημμα της Repsol Honda ενόψει Catalunya

    Χορηγοί