• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Δεν ήταν εύκολα!
Iannone: Αρκετά περίεργη ημέρα
Νέα 28/08/2015 - 22:18

Σε μια ηλιόλουστη πίστα, αυτή του Silverstone, έγιναν οι δυο πρώτες ελεύθερες δοκιμές σήμερα της μεγάλης κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

 

Ο Andrea Dovizioso ήταν πέμπτος τόσο στις πρώτες, όσο και στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές, κάνοντας τον καλύτερό του γύρο της ημέρας  πέντε λεπτά πριν το τέλος των ΕΔ2, χρησιμοποιώντας το μαλακό πίσω ελαστικό.

 

«Δεν ήταν εύκολη η πρώτη ημέρα, αλλά νομίζω ότι η κατάσταση είναι ίδια για όλους κυρίως λόγω των πολλών ανωμαλιών (σαμαράκια) στην άσφαλτο», σχολίασε στην αρχή των δηλώσεών του ο Dovizioso.

 

«Το Silverstone είναι μια πολύ δύσκολη πίστα στο να την ερμηνεύσεις, επειδή είναι αρκετά πλατιά και επιτρέπει να πάρεις περισσότερες από μια γραμμές. Το θετικό είναι ότι σίγουρα έχουμε μεγάλο περιθώριο βελτίωσης».

 

«Κάθε φορά που έβγαινα άλλαζα την προσέγγισή μου και αύριο θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ροή. Είμαστε ακόμα μακριά από τους πρώτους, αλλά σε γενικές γραμμές δεν τα πήγαμε άσχημα».

 

Ο Iannone είχε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο το πρωί, στις ΕΔ1, αλλά το απόγευμα ήταν ο πρωταγωνιστής μιας πτώσης χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν συνέπειες για τον αναβάτη της Ducati.

 

Ανεβαίνοντας στη δεύτερη μοτοσυκλέτα του και φορώντας το μαλακό ελαστικό, κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του για λίγο και να πετύχει τον όγδοο καλύτερο χρόνο της ημέρας.

 

«Ήταν μια αρκετά περίεργη ημέρα, ειδικά εξαιτίας της πτώσης μου που καθυστέρησε το έργο όλης της ομάδας. Είχα καταφέρει όμως να κάνω καλό χρόνο με τα ελαστικά του αγώνα και βελτιωνόμουν και πριν την πτώση».

 

«Τώρα πρέπει να αναλύσουμε τις αιτίες αυτής και να δούμε αν οι αλλαγές που κάναμε δημιούργησαν προβλήματα ή όχι. Η ημέρα παρέμεινε θετική και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε κι άλλο αύριο», είπε ο Iannone.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ευτυχώς είμαι στη δεκάδα!

« Προηγούμενο άρθρο

Συνεχώς θετική πρόοδος για Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα