• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ευτυχώς είμαι στη δεκάδα!
Σήμερα δεν ήμουν ούτε γρήγορος, ούτε δυνατός
Νέα 28/08/2015 - 23:18

Ο Valentino Rossi χρειάστηκε λίγο χρόνο το πρωί για να προσαρμοστεί στις πολύ κρύες συνθήκες της πίστας του Silverstone, αλλά το απόγευμα κάποιες αλλαγές που δοκίμασε τον άφησαν μόλις στη δέκατη θέση.

 

Το πρωί ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν ο ένας από τους τρεις μόλις αναβάτες που έπεσαν στο 2:03, τερματίζοντας στην τρίτη θέση. Το απόγευμα κατέβασε έξι δέκατα το χρόνο του, αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από το 2:03,327.

 

«Το πρωί δεν ήταν και τόσο άσχημα, αλλά το απόγευμα είχαμε μερικά προβλήματα διότι προσπαθήσαμε να αλλάξουμε μερικές ρυθμίσεις ώστε να βελτιώσουμε τη διαχείριση των ελαστικών».

 

«Δεν ήμουν όμως γρήγορος και δυνατός. Δεν ένιωθα καλά στη μοτοσυκλέτα κι έχασα μερικές θέσεις. Ήταν δύσκολα το απόγευμα, αλλά μπορέσαμε να δοκιμάσουμε κάποια διαφορετικά πράγματα που θέλαμε».

 

«Τώρα θα συγκρίνουμε τα δεδομένα και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις για να είμαστε πιο δυνατοί αύριο. Εδώ ο καιρός είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό και όπως όλοι, θέλουμε να συνεχίσουμε στο στεγνό».

 

«Ευτυχώς που είμαι στη δεκάδα, διότι αυτό δεν φαίνεται πιθανό καθώς ο καιρός χειροτερεύει. Όλοι όμως ελπίζουμε να έχουμε στεγνή πίστα και αύριο, για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Πρέπει να βελτιωθώ κι άλλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Δεν ήταν εύκολα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα