• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ANDELI Mototouring
Ολοκληρωμένες προτάσεις τουρισμού για τους λάτρεις των δύο τροχών
Νέα Αγοράς 29/09/2015 - 13:18

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ANDELI ® Mototouring ™, ολοκληρωμένες προτάσεις

τουρισμού για τους λάτρεις των δύο τροχών! 

 

Το πρακτορείο μοτοσυκλετιστικού τουρισμού ANDELI Mototouring ξεκίνησε την έναρξη των εργασιών του παρέχοντας υπηρεσίες ενοικίασης μηχανών όλων των κυβικών και οργανωμένα ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ταυτόχρονα το πρακτορείο ANDELI Mototouring προσφέρει στους λάτρεις των 2-τροχών τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών μακροχρόνιας μίσθωσης μοτοσυκλετών, για την κάλυψη οποιονδήποτε εταιρικών αναγκών μετακίνησης.

 

Το πρακτορείο ANDELI Mototouring διαθέτει στόλο καινούριων μηχανών, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες μετακίνησης. Με τη μεγάλη ποικιλία μοτοσυκλετών, σε επίπεδο μοντέλων και τεχνικών χαρακτηριστικών, οι πελάτες θα βρουν σίγουρα την μηχανή που ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε ανάγκη μετακίνησής τους, είτε πρόκειται για ταξίδι, είτε για επαγγελματική χρήση.

 

Με την έναρξη των εργασιών του το πρακτορείο ANDELI Mototouring  προκειμένου να προσφέρει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών με μοτοσυκλέτες που καλύπτουν τα υψηλότερα στάνταρ στους τομείς της τεχνολογίας και αξιοπιστίας έχει αποκλειστική στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημο Εισαγωγέα και Διανομέα δικύκλων HONDA στην Ελλάδα.  Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας και αξιοποιώντας την εμπειρία και  τις δυνατότητες του τεράστιου Πανελλαδικού δικτύου συνεργατών Honda της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη διασφαλίζεται η απόλυτη κάλυψη των αναγκών των πελατών.

 

Η ομάδα της ANDELI Mototouring (www.andelimototouring.gr) αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες και συνεργάτες στο χώρο του τουρισμού και των δικύκλων, που μετέτρεψαν την αγάπη τους για τους δύο τροχούς σε επάγγελμα. Κύριος άξονας της συγκεκριμένης επιχειρηματικής μας προσπάθειας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και υψηλής ποιότητας στο χώρο του μοτοσυκλετιστικού τουρισμού.

Επόμενο άρθρο »

2o SYM ROAD TRIP

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: 9 νέα μοντέλα στην EICMA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα