• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: Η βελτίωση της φυσικής του κατάστασης, ανεβάζει και την αυτοπεποίθησή του!
Ο Αυστραλός νιώθει πιο δυνατός, για το Βρετανικό Grand Prix του Donington.
Νέα 22/07/2009 - 10:15

Ο Stoner έχει μείνει εκτός βάθρου για τους δύο τελευταίους αγώνες, στη Laguna Seca και το Sachsenring, λόγω της μυστηριώδους χρόνιας κόπωσης, που τον ταλαιπωρεί.

 

Ο Αυστραλός, οδεύει προς το Donington Park, μια πίστα στην οποία νίκησε πάνω στη σέλα της εργοστασιακής Ducati, το 2007 και το 2008. Αυτή τη στιγμή, υπολείπεται 28 βαθμούς από τον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος, Valentino Rossi. Όμως, παρά τα τελευταία του αποτελέσματα, ο αναβάτης της Ducati πιστεύει ότι θα πιέσει δυνατά, για να διεκδικήσει τη νίκη στη Βρετανία.

 

Ο Stoner, που τερμάτισε τέταρτος στη Γερμανία, έχοντας οδηγήσει τον αγώνα για δέκα γύρους, δήλωσε: “Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε στο Sachsenring και τώρα έχω καλή ψυχολογία πηγαίνοντας στο Donington. Το καλύτερο για εμάς θα είναι να έχουμε παρόμοιες συνθήκες με τη Γερμανία.

 

Θα είμαι χαρούμενος αν έχω ακόμα ένα σαββατοκύριακο με παρόμοιες θερμοκρασίες, στη Βρετανία. Η πίστα ποτέ δεν ήταν από τις αγαπημένες μου, αλλά είχα καλά αποτελέσματα στο παρελθόν. Το πρώτο κομμάτι είναι πολύ απαιτητικό, από τις στροφές Craner, μέχρι το Παλιό Hairpin… Αλλά, στην πραγματικότητα, είναι στο αργό κομμάτι που μπορείς να προσπεράσεις”, συμπλήρωσε.

 

“H μοτοσυκλέτα δουλεύει πολύ καλά στους τελευταίους αγώνες, παρ’ όλο που θα επιθυμούσαμε ακόμα λίγη πρόσφυση. Θα πρέπει να περιμένουμε τι θα γίνει αυτό το σαββατοκύριακο, και να επιστρέψουμε στη βάση μας με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς”, ολοκλήρωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007.

Επόμενο άρθρο »

SUPERBIKES: Yamaha και Spies, έτοιμοι για μάχη με τη Ducati στο Brno

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI Vs LORENZO: Δηλώσεις που βάζουν φιτιλιές...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα