• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Πού πήγε η λευκή γραμμή;
To μυστήριο πίσω από τη χαμένη λευκή γραμμή στο εμπρός ελαστικό του Γιατρού.
Νέα 22/07/2009 - 12:47

Η Bridgestone επιβεβαίωσε επίσημα, ότι ο Valentino Rossi, χρησιμοποίησε την πιο μαλακή γόμα για το Γερμανικό Grand Prix.

 

Η μαλακότερη γόμα, κάθε Σαββατοκύριακο αγώνα, σημειώνενται με μια λευκή γραμμή, αλλά το μπροστινό ελαστικό του Ιταλού δεν είχε την αντίστοιχη ένδειξη, στον τελευταία αγώνα.

 

“Το μπροστινό ελαστικό του Rossi ήταν πράγματι η μαλακότερη γόμα, αλλά δεν είχε τη χαρακτηριστική λευκή γραμμή, λόγω ενός λάθους στη διαδικασία του βαψίματος”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Bridgestone. Αυτό έγινε αντιληπτό έγκαιρα, για να ενημερωθούν οι υπόλοιπες ομάδες ότι ο Rossi χρησιμοποιούσε τη μαλακή γόμα, και η σωστή πληροφορία, μεταδόθηκε στον τύπο, αλλά και στα paddock, πριν την έναρξη του αγώνα.

 

“Κάθε λευκή γραμμή βάφεται, μετά την τοποθέτηση του ελαστικού. Δεν είναι δυνατό να βαφτεί πριν, διότι η διαδικασία τοποθέτησης θα κατέστρεφε τη μπογιά. Επίσης, η πιο μαλακή επιλογή βάφεται σε κάθε αγώνα. Στο Brno, θα έχουμε μεσαίο και σκληρό πίσω ελαστικό, οπότε θα βαφτεί το μεσαίο. Αυτό απαιτεί ευελιξία, κατά τη διαδικασία του βαψίματος.”

 

Οι λευκές γραμμές είναι προς όφελος των φωτογραφιών και της τηλεθέασης, καθώς οι αναβάτες δε βασίζονται σε αυτές, για να καταλάβουν την επιλογή ελαστικών των αντιπάλων τους”. συμπλήρωσε ο άνθρωπος της εταιρίας.

Επόμενο άρθρο »

SUPERBIKES: Ο Fabrizio στοχεύει για νίκη στην αγαπημένη του πίστα.

« Προηγούμενο άρθρο

SUPERBIKES: Yamaha και Spies, έτοιμοι για μάχη με τη Ducati στο Brno

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα