• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Χρειάζεται δουλειά!
Για να βελτιώσουμε την αίσθηση με τα Michelin
Νέα 01/02/2016 - 17:55

Με τη θερμοκρασία στην άσφαλτο να αγγίζει και να ξεπερνά τους 50o C, οι δοκιμές στην Sepang ξεκίνησαν σήμερα τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας!

 

Μόνο προς το απόγευμα τα πράγματα άρχισαν να βελτιώνονται, ωστόσο η βροχή ήρθε 20 λεπτά πριν το τέλος και διέκοψε νωρίτερα τις δοκιμές.

 

Σκληρή δουλειά περίμενε τον Dani Pedrosa, ο οποίος πέρα από τα ενιαία ηλεκτρονικά και την αξιολόγηση των δυο κινητήρων, θέλει να βελτιώσει και την αίσθησή του με τα Michelin.

 

«Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά σε ορισμένα πράγματα, αλλά το θετικό είναι ότι η Honda το γνωρίζει και κάνουν τα απαραίτητα στην Ιαπωνία», τόνισε ο Dani.

 

«Εκμεταλλευόμενος και την εμπειρία μου, προσπαθώ να τους δώσω όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται και να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς».

 

«Θα δούμε αν θα ολοκληρώσουμε το τεστ με καλύτερη αίσθηση από αυτή που ξεκινήσαμε».

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε τις δοκιμές με τα Michelin και να κάνουμε πιο πολλά χιλιόμετρα. Έχουν κάνει σημαντικές αλλαγές, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε την αίσθησή μας».

 

«Θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Είδαμε ότι ο Jorge ήταν πολύ γρήγορος από την πρώτη ημέρα κι εμείς θα βελτιωνόμαστε σταδιακά».

Επόμενο άρθρο »

Ημέρα εξοικείωσης!

« Προηγούμενο άρθρο

Ούτε το jet-lag δεν τον κράτησε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα