• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ημέρα εξοικείωσης!
Σταδιακά θα έρθει η βελτίωση για τον Iannone
Νέα 01/02/2016 - 18:40

Η χειμερινή διακοπή αποτελεί παρελθόν και οι αναβάτες του MotoGP έδωσαν ραντεβού για το πρώτο επίσημο τεστ του 2016 στην Sepang της Μαλαισίας.

 

Ο Andrea Iannone χρησιμοποίησε την πρώτη ημέρα κυρίως για να εξοικειωθεί και πάλι με τη μοτοσυκλέτα του και γι’ αυτό επέλεξε να χρησιμοποιήσει την GP15.

 

Ήταν μια επιβεβλημένη κίνηση για τον Ιταλό άσο, ο οποίος είχε μείνει δυο μήνες περίπου μακριά από την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα του.

 

Με την πιο γνώριμη GP15, ο Iannone ήταν σε θέση να κατανοήσει καλύτερα πως να πάρει το 100% από τα ελαστικά της Michelin.

 

Μόνο προς το τέλος της ημέρας ο Andrea - ο οποίος φορούσε ένα ειδικό κράνος (βλ. φωτό) αφιερωμένο στον άτυχο γλάρο που χτύπησε στον περσινό αγώνα της Αυστραλίας - ανέβηκε στην GP16.

 

«Πρέπει να πω ότι τα πράγματα μας πήγαν αρκετά καλά σήμερα», σχολίασε ο Ιταλός άσος, ο οποίος έχει μπροστά του δυο ακόμα ημέρες για να βελτιωθεί.

 

«Άλλωστε ήμουν πάντα κοντά στους πρώτους, αν και ανέβηκα στη μοτοσυκλέτα μετά από διάστημα περισσότερο των δυο μηνών».

 

«Σήμερα δεν αλλάξαμε τίποτα και δεν φέραμε τα πάνω κάτω με τη μοτοσυκλέτα. Στόχος μας ήταν να εξοικειωθώ και να κατανοήσουμε τις δυνατότητες των Michelin».

 

«Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε ακόμα δυο ημέρες για να κάνουμε πρόοδο και να κατανοήσουμε πιο λεπτομερώς τη νέα Desmosedici».

 

«Σήμερα κάναμε μόνο μερικούς γύρους με την GP16, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι».

Επόμενο άρθρο »

Aleix: Ένα δευτ. πιο γρήγορος!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Χρειάζεται δουλειά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα