• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test Ημ.3: Οι χρόνοι στις 15:00
Βρέχει στην Μαλαισία, δύσκολα θ’ αλλάξουν οι χρόνοι
Νέα 03/02/2016 - 09:22

Σε αντίθεση με τις δυο προηγούμενες ημέρες, η τρίτη και τελευταία ημέρα των επίσημων δοκιμών στην Sepang, δεν κυλά με τον καλύτερο τρόπο για τις ομάδες και τους αναβάτες.

 

Με την έναρξη του τεστ η πίστα ήταν βρεγμένη από την ολονύχτια βροχή κι έτσι την πρώτη ώρα όλοι αποφάσισαν να μείνουν στα γκαράζ τους.

 

Σταδιακά η πίστα στέγνωνε και βγήκαν να δοκιμάσουν τις συνθήκες και να «πάρουν» όσο περισσότερο χρόνο γίνεται στο στεγνό.

 

Καθώς τα επίπεδα πρόσφυσης βελτιώνονται, αντίστοιχα έπεφταν και οι χρόνοι με τον Jorge Lorenzo να προλαβαίνει να «γράφει» 2:00,016!

 

Αυτός είναι ο καλύτερος χρόνος του τριημέρου και πιθανότατα ο χρόνος που θα δώσει την πρώτη θέση στον Ισπανό και σήμερα.

 

Η βροχή λίγο μετά το μεσημέρι έκανε και πάλι την εμφάνισή της, σταμάτησε για λίγο και ξεκίνησε εκ νέου, αναγκάζοντας και πάλι τους οδηγούς να κλειστούν στα γκαράζ τους.

 

Για την ώρα δεν υπάρχει προγραμματισμός να δοκιμάσουν τα βρόχινα ελαστικά της Michelin, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες μέσα από την πίστα ότι κάποιοι σκέφτονται ήδη να μαζέψουν τα πράγματά τους!

 

Στους χρόνους, πίσω από τον Lorenzo είναι ο Valentino Rossi κάνοντας το 1-2 για την Yamaha, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι στο μισό δευτερόλεπτο.

 

Οι δυο αναβάτες της Movistar Yamaha είναι και οι μόνοι με χρόνο στο 2:00, ενώ έχουν και σημαντική διαφορά από τον ανταγωνισμό.

 

Ο τρίτος Marc Marquez - με χρόνο στα 2:01,047 - είναι μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Vale.

 

Ο Stoner είχε ανέβει μέχρι και τη δεύτερη θέση νωρίτερα και τώρα είναι 4ος, μόλις 49χιλ πιο αργός από τον Marquez!

 

Την πεντάδα κλείνει ακόμα μια Ducati, αυτή του Andrea Iannone, ο οποίος με χρόνο στα 2:01,223 είναι στο +1,2 από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Rossi-Marquez φέρνουν αλλαγές!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Test Ημ.3: Οι χρόνοι στις 13:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα