• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Rossi-Marquez φέρνουν αλλαγές!
Αλλάζει η σύσταση της Επιτροπής Αγωνοδικών
Νέα 03/02/2016 - 10:49

Η περίφημη απόφαση των Αγωνοδικών να τιμωρήσουν τον Valentino Rossi στον περσινό αγώνα της Valencia, δέχθηκε δριμεία κριτική από πολλούς οπαδούς.

 

Κατ’ επέκταση, η κριτική - από ανώνυμους αλλά και επώνυμους - ασκήθηκε και στην εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του MotoGP παγκοσμίως, την Dorna.

 

Είναι χαρακτηριστικές άλλωστε οι πρόσφατες δηλώσεις του Phil Read, ο οποίος υπαινίχθηκε ότι οι Ισπανοί της Dorna, ήθελαν να βοηθήσουν τον Ισπανό Lorenzo να εξασφαλίσει τον Τίτλο.

 

H Dorna, προκειμένου να αποφύγουν μελλοντικές κριτικές, τονίζει μέσω του CEO της Carmelo Ezpeleta, ότι εκπρόσωπός της δεν θα είναι στην καινούργια Επιτροπή!

 

«Υπάρχουν κάποιοι που μας κατηγορούν ότι ενεργήσαμε βάσει των δικών μας συμφερόντων», σχολίασε ο Ezpeleta.

 

«Η λύση είναι απλή: δεν θα μετέχουμε στην Επιτροπή Αγωνοδικών. Μια τέτοια συμμετοχή μας δυσκολεύει τις ζωές και αυτό δεν το θέλουμε».

 

Παράλληλα ο Carmelo Ezpeleta αποκάλυψε ότι μεσολάβησε στο να μειωθεί η ένταση ανάμεσα σε Rossi και Marquez, αν και οπωσδήποτε αυτή δεν είναι η δουλειά του.

 

«Τους μίλησα. Έχουν ηρεμήσει και ξέρουν ότι είναι ενήλικες. Ήμουν με τον Marquez στην Αυστρία και με τον Valentino στην Βαρκελώνη».

 

«Οι περισσότεροι από εμάς ξέρουμε τι έγινε, αλλά δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε να μιλάμε γι’ αυτό».

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test Ημ.3: Μια ώρα πριν το τέλος

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Test Ημ.3: Οι χρόνοι στις 15:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα