• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Είχε «θέματα» ο Iannone
Στο τέλος δεν κατάφερα να κάνω ένα γρήγορο γύρο
Νέα 04/02/2016 - 14:24

O Andrea Iannone ήταν χαρούμενος με την πρόοδο στο πρώτο τεστ της σεζόν, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε κι έμεινε στην 8η θέση στα συνδυασμένα.

 

Ο Ιταλός άσος της Ducati είχε και μια πτώση χτες, όταν έκανε συγκρίσεις ανάμεσα στην περσινή μοτοσυκλέτα και στην GP16.

 

Προς το τέλος της ημέρας - και αφού η βροχή είχε σταματήσει - έριξε το βάρος στην GP16, αν και δεν έλειψαν κάποια τεχνικά θέματα.

 

«Ήταν ένα κάπως ασυνήθιστο τεστ, διότι αντί να ρίξουμε το βάρος στη μοτοσυκλέτα, δώσαμε το βάρος στα νέα ελαστικά που έφερε η Michelin».

 

«Σ’ αυτόν τον τομέα πάντως, είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδο», τόνισε ο Iannone που είχε ως καλύτερο χρόνο το 2:01,233 χτες.

 

Ο Iannone πέτυχε τον καλύτερό του χρόνο στο τεστ τη δεύτερη ημέρα (2:01,052), ενώ έκανε συνολικά 126 γύρους μέσα στην πίστα.

 

«Ήταν πάντως ένα σημαντικό τεστ, που μας βοήθησε να κατανοήσουμε την καινούργια μοτοσυκλέτα, αλλά και να δούμε τα προβλήματα που προέκυψαν».

 

«Σήμερα για παράδειγμα (σ.σ. χτες) δεν κατάφερα στο τέλος να κάνω ένα γρήγορο γύρο, εξαιτίας κάποιων μικρών θεμάτων που είχαμε».

 

«Σε λίγο θα πάμε στην Αυστραλία για το δεύτερο τεστ και είμαι βέβαιος ότι με τα δεδομένα που πήραμε, θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε κι άλλο τη μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Τίτλο με την GP!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ο Stoner θέλει να γυρίσει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα