• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο Stoner θέλει να γυρίσει!
Lorenzo: Όχι κι άσχημα μετά από τόσα χρόνια ψαρέματος!
Νέα 04/02/2016 - 12:29

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις γνώμες των κορυφαίων αναβατών του πρόσφατου τεστ στην Μαλαισία, αναφορικά με το αν θα επιστρέψει ή όχι ο Stoner στην ενεργό δράση!

 

Παράλληλα, στην κεντρική σελίδα του motograndprix.gr μπορείτε να πάρετε μέρος στη δημοσκόπηση για το αν πιστεύετε ότι θα επιστρέψει ο Αυστραλός στο Πρωτάθλημα ή όχι.

 

Jorge Lorenzo: «Πρώτος στις Ducati... όχι κι άσχημα μετά από τόσα χρόνια ψαρέματος! Προφανώς του αρέσει και είναι μια από τις αγαπημένες του πίστες, αλλά κι ο Iannone δεν ήταν αργός. Είναι ένας από τους πιο γρήγορους και ήταν πίσω του. Επίσης και ο Dovizioso είναι έμπειρος και του αρέσει η πίστα, αλλά ήταν επίσης πίσω. Αυτό δείχνει ότι ο Casey δεν έχασε το ταλέντο ή την ταχύτητα του.

 

Valentino Rossi: «Πρώτα απ’ όλα να πω ότι είναι καλό που είδαμε αυτούς τους χρόνους από τους Lorenzo, Marquez, Stoner, Pedrosa... απ’ όλους. Είναι καλό για το Πρωτάθλημα, σημαίνει ότι το επίπεδο είναι υψηλό. Ο Stoner έχει περισσότερες δυνατότητες και ήταν πολύ γρήγορος. Πιστεύω ότι θέλει να αγωνιστεί, αλλά δεν ξέρω αν θα συμβεί».

 

Cal Crutchlow: «Ο Casey είναι Casey. Ένας απίστευτος αναβάτης και ενδεχομένως ο γρηγορότερος της δεκαετίας! Ξέρει να οδηγεί μοτοσυκλέτα. Σίγουρα ένας χρόνος αποχής είναι πολύ. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω και να με ρίξουν στα βαθιά. Σίγουρα είναι απίστευτος και για μένα δεν θα μπορούσε παρά να είναι γρήγορος. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ερχόταν και θα έκανε 2:07! Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο. Έδειξε σε όλους ότι έχει την ταχύτητα, φανταστείτε μάλιστα τι θα έκανε με 3-4 παραπάνω τεστ κι έναν αγώνα! Θα ήταν εκεί μπροστά, το εγγυώμαι!

 

Πέρα από τους αναβάτες, για τον δοκιμαστή του μίλησε και ο Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, Gigi Dall’’Igna:

 

«Είναι εύκολο να δουλεύεις μαζί του. Η πληροφορίες που δίνει είναι καλές από την πρώτη ημέρα. Ετοιμάσαμε ένα πρόγραμμα για την πρώτη ημέρα, αλλά ειλικρινά δεν περίμενα να κάνει τίποτα».

 

«Περίμενα να ασχοληθεί με το στήσιμο και να προσπαθήσει να αποκτήσει καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα».

 

«Στο τέλος όμως της ημέρας είχε τελειώσει ό,τι είχαμε προγραμματίσει και αυτό μου προκάλεσε έκπληξη. Δεν το περίμενα! Έχει εμπιστοσύνη με τη μοτοσυκλέτα και τα ελαστικά και ήταν μόλις η τρίτη του μέρα..!»

 

«Για να είμαι ειλικρινής περίμενα ότι ο Casey θα ήταν τόσο γρήγορος. Είναι ταχύτατος και αυτό δεν είναι κάποιο παράδοξο νέο».

Επόμενο άρθρο »

Είχε «θέματα» ο Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Μπορούσα και γρηγορότερα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα