• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Θέλουμε κι άλλα τεστ!
Δοκίμασε δυο πλαίσια ο Aleix
Νέα 05/02/2016 - 12:17

Η Suzuki έφτασε στην Μαλαισία με πολλά εξαρτήματα για να δοκιμάσει, ανάμεσά τους έναν νέο κινητήρα, το seamless κιβώτιο και πλαίσιο.

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου ο Aleix Espargaro έκανε συνεχώς συγκριτικές δοκιμές, συγκεντρώνοντας πολύτιμα δεδομένα για την εξέλιξη της GSX-RR.

 

Ο καλύτερός χρόνος του ήταν το 2:01,623 που τον άφησε εκτός δεκάδας και πίσω από τον Vinales. Ωστόσο ο Aleix ήταν ικανοποιημένος, αν και τονίζει την ανάγκη για περισσότερες δοκιμές.

 

«Σήμερα (σ.σ. την Τετάρτη) βάλαμε το νέο κινητήρα με το παλιό πλαίσιο και η αίσθησή μου ήταν καλή. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και κοντά στους πρώτους».

 

«Το απόγευμα, με το πλαίσιο του ’16, δεν είχα καλή αίσθηση και χρειαζόμαστε περισσότερα τεστ για να βρούμε καλύτερες ρυθμίσεις».

 

«Θα μου άρεσε να μείνω με το παλιό, αλλά είμαστε εδώ για να κάνουμε δοκιμές και να στέλνουμε δεδομένα στην Ιαπωνία για περαιτέρω εξέλιξη».

 

«Το πλαίσιο αυτό είναι ακόμα καινούργιο και είναι λογικό να έχει προβλήματα γι’ αυτό και χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο».

 

Στη συνέχεια μίλησε για την πρόοδο που έκαναν με τα ηλεκτρονικά, το seamless κιβώτιο και τα καινούργια ελαστικά.

 

«Βγάλαμε θετικά συμπεράσματα με το seamless, τα ηλεκτρονικά και τα ελαστικά. Βελτιώθηκε και η αίσθησή μας με το μπροστινό, ενώ και στις στροφές είμαστε πιο γρήγοροι».

 

«Ήταν μόνο το πρώτο τεστ και ναι, είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι και γι’ αυτό είμαστε εδώ».

 

«Τώρα θα πάμε στην Ιαπωνία για δοκιμές που θα με βοηθήσουν να βρω καλύτερη προστασία από τον αέρα, μιας και είμαι αρκετά ψηλός».

 

«Μετά θα πάμε στην Αυστραλία όπου και θα έχουμε πάλι πολλή δουλειά. Το εργοστάσιο δουλεύει σκληρά για να μας δώσει νέα εξαρτήματα κι αισθάνομαι πολύ καλά».

Επόμενο άρθρο »

Ducati: Δεν θα λέγαμε όχι!

« Προηγούμενο άρθρο

Το πλεονέκτημα της Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα