• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Δεν θα λέγαμε όχι!
Αν ο Stoner ήθελε να επιστρέψει!
Νέα 05/02/2016 - 13:29

Ο δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Casey Stoner, ανέβηκε σε μοτοσυκλέτα της Ducati, ως δοκιμαστής, για πρώτη φορά μετά το 2010 στην Μαλαισία!
 

Αρχικά ο Αυστραλός οδήγησε την GP15 το Σάββατο που μας πέρασε και στη συνέχεια μπήκε στην πίστα την Τρίτη και την Τετάρτη, στις επίσημες δοκιμές του MotoGP.

 

Την τελευταία ημέρα - αλλά και την προηγούμενη με το σκληρό ελαστικό - ο Stoner ήταν ο ταχύτερος απ’ όλους τους αναβάτες της Ducati!

 

Ο Αυστραλός έχει επαναλάβει πολλές φορές ότι δεν θέλει να επιστρέψει στο Πρωτάθλημα, ωστόσο οι κόκκινοι - μέσω του DallIgna - παραδέχονται ότι θα τον αφήσουν, αν ποτέ αλλάξει γνώμη!

 

«Δεν τον προσλάβαμε γι’ αυτό το λόγο, αλλά αν μας πει ότι θέλει να επιστρέψει... δεν μπορείς να του πεις όχι!» παραδέχεται ο Gigi DallIgna!

 

«Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον Τίτλο και δεν μπορούμε να φοβόμαστε όταν κάποιος έρχεται και μας δείχνει ότι είναι καλύτερος από εμάς».

 

«Όταν τους είπαμε (σ.σ εννοεί τους Iannone-Dovi) ότι συμφωνήσαμε μαζί του και οι δυο συμφώνησαν».

 

Παράλληλα, ο DallIgna παραδέχεται ότι το να έχει έναν αναβάτη δοκιμαστή/εξελικτή όπως είναι ο Stoner, είναι κάτι που μπορεί να δώσει το πλεονέκτημα στους κόκκινους έναντι των Yamaha/Honda.

 

«Με τους περιορισμούς στις δοκιμές καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν με τους εργοστασιακούς, αποτελεί μεγάλη βοήθεια να έχεις ως δοκιμαστή τον Stoner».

 

«Αν χρειαζόταν να επισημάνω μιας από τις μεγαλύτερές του αρετές, θα έλεγα ότι είναι η χαρακτηριστική ευκολία με την οποία λύνει όλα τα προβλήματα».

 

«Θα μας βοηθήσει πολύ σ’ αυτόν τον τομέα», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Αλλαγές στους Αγωνοδίκες

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: Θέλουμε κι άλλα τεστ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα