• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μέρος1: Τι μάθαμε στην Sepang;
5 πράγματα από το τεστ της Μαλαισίας
Νέα 10/02/2016 - 10:00

Καθώς μετράμε αντίστροφα για το επόμενο τεστ του MotoGP, αυτό στην πίστα του Phillip Island από 17 ως 19 Φλεβάρη, ας δούμε κάποια από αυτά που μάθαμε από το πρώτο τεστ του ’16, στην Μαλαισία!

 

1. Η Yamaha είναι αλλού!

Αυτό γίνεται φανερό με την κυριαρχία του διδύμου των μπλε, με «μπροστάρη» τον Jorge Lorenzo. Το γεγονός ότι οι 14 πιο γρήγοροι γύροι του τριημέρου έγιναν από τον Ισπανό και τον Valentino Rossi, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

 

2. Ο «καυτός» Lorenzo!

Ο Τίτλος που κατέκτησε πέρυσι, αλλά και ο τρόπος που το έκανε (σε μια εντελώς εχθρική Valencia) δείχνει να έχει γεμίσει με αυτοπεποίθηση τον Ισπανό άσο. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμη, αλλά φαίνεται ότι τα Michelin του ταιριάζουν, κάτι που εύκολα γίνεται αντιληπτό από τη συνολική του παρουσία σε μια πίστα που δεν έχει κερδίσει ποτέ!

 

3. Ο Rossi θέλει απαντήσεις!

Όπως και στο παρελθόν, έτσι και φέτος οι πρώτοι αγώνες θα είναι υψίστης σημασίας για τον Valentino, ο οποίος θέλει να δει το επίπεδο ανταγωνιστικότητάς του, το οποίο και θα καθορίσει αν θα παραμείνει κι άλλο στο MotoGP με την ομάδα της Yamaha.

 

4. Σκούρα τα πράγματα στην Honda!

Όταν ο Marquez βγαίνει και δηλώνει ότι: «...υπάρχει περίπτωση να πάμε στο Qatar και να μην είμαστε 100% έτοιμοι», τότε καταλαβαίνει κανείς ότι τα πράγματα αυτή τη στιγμή είναι δύσκολα στο HRC. Το κλειδί στο να τιθασευτεί ο επιθετικός χαρακτήρας του κινητήρα της RC213V είναι τα ηλεκτρονικά, αλλά οι λύσεις δεν έχουν βρεθεί ακόμα. Ευτυχώς για την Honda υπάρχουν ακόμα έξι ημέρες δοκιμών...

 

5. Ο Stoner είναι έτοιμος αν θέλει να επιστρέψει!

Μόλις μερικές ώρες σε πίστα ήταν αρκετές για να φανεί ξεκάθαρα ότι αν ο Casey Stoner θελήσει να επιστρέψει, θα χρειαστεί πολύ λίγο χρόνο για να είναι ανταγωνιστικός. Με το σκληρό ελαστικό ο Αυστραλός ήταν η γρηγορότερη Ducati. Δυστυχώς δεν θα τον δούμε στην Αυστραλία σε λίγες ημέρες, ωστόσο θα κάνει ιδιωτικές δοκιμές στο Qatar λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, όπου και λογικά θα οδηγήσει την GP16.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Καθυστερεί η Ινδονησία

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Agostini στα Μέγαρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα