• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kawasaki Racing Team
Παρουσίαση της Kawasaki Racing Team WSBK
Νέα 11/02/2016 - 16:16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 

Παρουσίαση της Kawasaki Racing Team WSBK
Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος SBK 2016, η Kawasaki Racing Team θα αποκαλύψει το βράδυ της 11ης Φεβρουαρίου τη νέα Ninja ZX-10R που θα αγωνιστεί στο WSBK.

Με ένα νέο μοντέλο παραγωγής φέτος και έχοντας κατακτήσει δύο φορές το Πρωτάθλημα με την προηγούμενη έκδοση της Ninja ZX-10R, όλος ο αγωνιστικός κόσμος έχει στραμμένη την προσοχή του στην παρουσίαση, ανυπομονώντας να δει την τελική εμφάνιση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας KRT Ninja ZX-10R. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση  του νέου χρωματισμού της μοτοσυκλέτας βρίσκεται στο επίκεντρο της παρουσίασης, με το πακέτο των γραφικών για το 2016 να περιλαμβάνει λογότυπα από τους κορυφαίους χορηγούς Motocard, Elf Total και Monster Energy.

O Πρωταθλητής του 2015, Jonathan Rea δήλωσε: «Η νέα μοτοσυκλέτα δείχνει εντυπωσιακή και είναι αρκετά διαφορετική από την περσινή. Νομίζω ότι όλοι θα εντυπωσιαστούν.»

Ο ομόσταβλός του και Πρωταθλητής το 2013, Tom Sykes δήλωσε: «Ανυπομονώ για την παρουσίαση. Ήμασταν σε πολύ καλή φόρμα στα χειμερινά δοκιμαστικά της νέας μοτοσυκλέτας. Πετύχαμε πολύ ψηλές ταχύτητες και μάλιστα αβίαστα και είμαστε έτοιμοι για την αρχή της νέας σεζόν.»

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα σήμερα, 11/2, στις 21.00 ώρα Ελλάδος στην Βαρκελώνη και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά με live streaming στους παρακάτω συνδέσμους:

youtube: https://www.youtube.com/watch?v=JRzD1hUqs10&feature=youtu.be
 
microsite: http://kawasakiracingteamworldsbk.com/


ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.
Λ.Κηφισού 29, 122 42 Αιγάλεω
Τηλ: 210 3418241

http://www.kawasaki.gr/el/products

Επόμενο άρθρο »

BMW M στα MotoGP.

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Jack Miller επιστρέφει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα