• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BMW M στα MotoGP.
Η νέα BMW M2 επίσημο αυτοκίνητο ασφαλείας
Νέα 11/02/2016 - 21:11

 Δελτίο τύπου

BMW M – Επίσημο αυτοκίνητο των αγώνων MotoGP
Η νέα BMW M2 Coupe  που παρουσιάστηκε στο σαλόνι αυτοκίνητου του Ντιτρόιτ τον περασμένο Ιανουάριο θα είναι το νέο επίσημο αυτοκίνητο των MotoGP για την αγωνιστική σεζόν του 2016


BMW M2 Αυτοκίνητο ασφαλείας των αγώνων MotoGP
Το αυτοκίνητο ασφαλείας για το 2016 θα είναι μια τροποποιημένη BMW M2 Coupe εφοδιασμένη με τον νέο τριλίτρο εξακύλινδρο τούρμπο κινητήρα που στην στάνταρ διαμόρφωση αποδίδει 370 ίππους.

Από το 1999, η BMW M υπήρξε μόνιμο μέλος οικογένειας των αγώνων MotoGP, μια επιτυχημένη συνεργασία με τον διοργανωτή Dorna Sports που πλησιάζει τα 20 χρόνια, και θα συνεχιστεί στο μέλλον μιας και το 2014 η Dorna Sports και η BMW M δεσμευθήκαν για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι και το 2020.

Στο επίκεντρο της δέσμευσης είναι η παροχή του στόλου των Αυτοκινήτων Ασφάλειας και η  BMW M εφαρμόζει τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να εγγυηθεί την ασφάλεια στους αναβάτες  MotoGP, ανεξάρτητα από τις συνθήκες.

Η εμπλοκή της BMW M στα MotoGP περιλαμβάνει και άλλες δραστηριότητες. Από το 2003 είναι αθλοθέτης του ετησίου βραβείου για τον αναβάτη με τους ταχύτερους γύρους επίσημων δοκιμαστικών (the best MotoGP qualifier) που απονέμεται στο τέλος κάθε αγωνιστικής σεζόν.

Τα αυτοκίνητα ασφαλείας είναι υψηλών επιδόσεων BMW σειράς M, των οποίων οι εξαιρετικές ιδιότητες τους δίνουν την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις μέσα στην πίστα, το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η BMW M2 Αυτοκίνητο ασφαλείας των MotoGP, που κάνει το ντεμπούτο τηςσε αυτή την σεζόν, τα συγκεκριμένα Αυτοκίνητα Ασφάλειας είναι ειδικά τροποποιημένα στο εργοστάσιο της BMW M.


 

Επόμενο άρθρο »

Honda: Τα ηλεκτρονικά...

« Προηγούμενο άρθρο

Kawasaki Racing Team

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα