• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πραγματιστής ο Marquez
Αν κι έχει βρει καλή βάση στα ηλεκτρονικά
Νέα 18/02/2016 - 17:00

Ο Marc Marquez επέλεξε να μετριάσει τις εντυπώσεις μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας δοκιμών στο Phillip Island, όταν και πήρε τη δεύτερη θέση.

 

Ο Ισπανός έχει βρει μια καλή βάση για τα νέα ηλεκτρονικά, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος και ειδικά μετά την Μαλαισία, όπου και ένιωθε «...τελείως χαμένος».

 

«Ξέρω ότι έχουμε το επίπεδο και ότι δουλεύουμε σκληρά. Κάναμε ένα σημαντικά μεγάλο βήμα με τα ηλεκτρονικά», σχολίασε ο 23χρονος πια άσος.

 

«Εννοώ ότι τώρα έχουμε μια βάση από την οποία μπορούμε να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε και αυτό επειδή στην Μαλαισία ήμασταν τελείως χαμένοι».

 

«Το θέμα όμως είναι ότι αυτή η πίστα είναι ιδιαίτερη. Έχει πολλές γρήγορες στροφές με τρίτη ή τετάρτη, σε υψηλές ταχύτητες».

 

«Έτσι φαίνεται ότι όλα πάνε καλά με τον κινητήρα. Το πρόβλημα όμως το έχουμε στις αργές στροφές, στην επιτάχυνση, όπως για παράδειγμα στην τελευταία στροφή της Μαλαισίας».

 

«Πέρυσι εδώ δεν είχαμε προβλήματα και πρέπει να τα φροντίσουμε όλα αυτά, επειδή είναι πολύ πιθανό να φτάσουμε στο Qatar και ό,τι  μας έκανε εδώ να μην δουλεύει εκεί».

 

«Φαίνεται από τους χρόνους ότι πολλοί είναι μπροστά, οι διαφορές είναι μικρές κι εμείς πρέπει να τα κατανοήσουμε όλα πολύ καλά».

 

Αύριο, Παρασκευή, ο Marc Marquez σκοπεύει να δουλέψει στο πλαίσιο, ενώ θα συνεχίσει να πειραματίζεται με το στήσιμο γύρω από τα ελαστικά της Michelin.

 

«Για την ώρα το μεγαλύτερό μας πρόβλημα ίσως είναι η ισορροπία στις ρυθμίσεις του πλαισίου. Άλλαξαν πολλά με τα Michelin κι εμείς προσπαθούμε να προσαρμοστούμε».

 

«Με τα Michelin έχουμε περισσότερη πρόσφυση, είναι πιο δύσκολο να γλιστρήσεις. Με τα Bridgestone στις δυο τελευταίες στροφές εδώ, μου ήταν πιο εύκολο να βρω τη γραμμή».

 

«Νομίζω ότι θα βελτιωθούμε σ’ αυτόν τον τομέα με την ισορροπία της μοτοσυκλέτας και θα μπορέσουμε να προσαρμοστούμε».

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island Ημ.3: Πολλές πτώσεις!

« Προηγούμενο άρθρο

Εξαιρετική 2η ημέρα για Vinales

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα