• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Εδώ άλλαξαν όλα!
Να δούμε πως θα είναι στο Qatar
Νέα 19/02/2016 - 15:30

Μετά το πρώτο τεστ στην Μαλαισία, όπου και είχε κυριαρχήσει, πολλοί έβλεπαν ότι τη φετινή σεζόν θα κυριαρχούσε ο Jorge Lorenzo.

 

Ωστόσο ήταν ο ίδιος ο Ισπανός που ακόμα και τότε επαναλάμβανε κάτι που έχει πει πολλές φορές: ότι τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα στο MotoGP.

 

Τα λόγια του αποδείχθηκαν προφητικά μετά το τέλος και των δοκιμών της Αυστραλίας.

 

Η σημερινή ημέρα ήταν δύσκολη για τον Lorenzo, ο οποίος έπεσε στον πρώτο γύρο κι ενώ είχε αποφασίσει να κάνει προσομοίωση αγώνα, ενώ έμενε στην 9η θέση των αποτελεσμάτων.

 

Χάρη στο χτεσινό του χρόνο πάντως, ο αναβάτης της Movistar Yamaha πήρε την τέταρτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

«Το πρωί δεν είχαμε και πολύ χρόνο για δοκιμές κι έκανα το χρόνο μου το πρωί σε ελαστικό που είχε ήδη 24 γύρους», εξήγησε ο Lorenzo.

 

«Ήμουν με φθαρμένα ελαστικά όλη την ημέρα, διότι είχαμε μόνο ένα σετ καινούργιων».

 

«Όταν επιτέλους είχαμε στεγνή πίστα και χρόνο για να δοκιμάσω αυτό το ελαστικό και να κάνω ένα καλό χρόνο, έπεσε ο Laverty κι έπρεπε να ακυρώσω το γύρο».

 

«Στη συνέχεια επιχείρησα να κάνω προσομοίωση αγώνα, αλλά έπεσα στον πρώτο κιόλας γύρο, επειδή η πίστα ήταν πολύ κρύα ακόμα».

 

«Υπήρξαν πολλές πτώσεις τότε. Φρέναρα λίγο πιο δυνατά κι έπεσα. Οπότε ολοκληρώθηκε για μένα το τεστ κι επιστρέφω σπίτι».

 

«Η Sepang ήταν ένα απίστευτο τεστ για εμάς. Εδώ όμως τα πράγματα άλλαξαν εντελώς λόγω της δομής της πίστας. Ας δούμε τι θα γίνει στο Qatar».

 

Όπως και ο Rossi, έτσι και ο Jorge Lorenzo πήρε την απόφαση σήμερα να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα με την περσινή μοτοσυκλέτα, αυτή που είναι πιο κοντά στην Μ1 του 2015.

 

«Ήρθαμε εδώ με στόχο να αποφασίσουμε ποιά μοτοσυκλέτα θα έχουμε στην αρχή της σεζόν», ήταν τα λόγια του Massimo Meregalli.

 

«Το απόγευμα που στέγνωσε η πίστα κάναμε μια σύγκριση ανάμεσα στις δυο κι επιλέξαμε», πρόσθεσε ο Team Manager στο γκαράζ του Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Μπορούσα και ’28!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Ήταν εύκολο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα