• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιβεβαιώθηκε: Χάνει το Qatar ο Petrucci
Λόγω τραυματισμού δεν θα είναι στο τεστ
Νέα 22/02/2016 - 09:41

Η ομάδα του Danilo Petrucci, η Pramac Racing, επιβεβαίωσε ότι ο Ιταλός αναβάτης θα χάσει το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος στην πίστα του Qatar.

 

Ο Petrucci έσπασε το δεύτερο, τρίτο και τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού το απόγευμα της τελευταίας ημέρας των δοκιμών στο Phillip Island, σε μια πτώση που τη χαρακτήρισε παράξενη.

 

Είναι πιθανό ο Danilo να μπει σήμερα στο χειρουργείο, ενώ το σίγουρο είναι ότι θα χάσει τις δοκιμές από 2 έως 4 Μαρτίου στο Qatar.

 

«Δεν ήταν εύκολο το τεστ. Οι καιρικές συνθήκες δεν μας βοήθησαν να δουλέψουμε και ο τραυματισμός του Danilo είναι ένα μεγάλο τίμημα για να πληρώσουμε».

 

«Δεν υπάρχει προφανώς η κατάλληλη στιγμή να πέσεις και να τραυματιστείς, αλλά τώρα είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη χρονική συγκυρία».

 

«Είναι απογοητευτικό, το ξέρουμε, αλλά πρέπει να κοιτάμε με αποφασιστικότητα και δύναμη στο μέλλον», σχολίασε ο Team Manager της ομάδας, Francesco Guidotti.

 

Ο Petrucci ήταν ένας από τους 11 αναβάτες που έπεσαν στις συνολικά 13 πτώσεις που είχαμε την τελευταία ημέρα δοκιμών, εξαιτίας του κρύου και του λίγο πιο σκληρό μπροστινού της Michelin. 

Επόμενο άρθρο »

KTM Jerez Test

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Μπορούσα και ’28!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα